Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WHITE STAR* Legionowcy Wilanów
2 Tactiek ultra
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Guillou passt de bal zonder na te denken. Liland rent richting de bal. Liland probeert naar een medespeler te passen. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Üstündağ heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Legionowcy Wilanów 1:0

9e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft een hoge lob. Bojinov heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WHITE STAR* - Legionowcy Wilanów 1:1

9e minuut.
Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos passt de bal in één keer door. Wach is nu in balbezit. Skrzypkowski onderschept slim de pass. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi bokst de bal weg.

13e minuut.
Semazen rent richting de bal. Semazen geeft een hoge lob. Daar is Kudłaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Puźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercammen is nu in balbezit. Puźniak onderschept slim de pass. Puźniak geeft een hoge lob. Fragkiskatos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Üstündağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puźniak zal de hoekschop nemen. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Üstündağ onderschept slim de pass. Puźniak onderschept slim de pass. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos schiet op doel. Rogoziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Legionowcy Wilanów 2:1

29e minuut.
Semazen probeert de bal aan de voet te houden. Aron is nu in balbezit. Aron met een sublieme pass. Daar is McDermott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDermott draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft een lange en hoge pass. Kudłaty heeft problemen om de bal te vangen. McDermott is nu in balbezit. McDermott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Guillou rent richting de bal. Guillou passt de bal met de wreef. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE STAR* 66%, Legionowcy Wilanów 34%.
WHITE STAR* - Legionowcy Wilanów 2:1

51e minuut.
Inworp. Guillou met een snelle inworp. Puźniak rent richting de bal. Puźniak geeft een lange en hoge pass. Mirończuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Legionowcy Wilanów 3:1

54e minuut.
Chilovatîi speelt de bal door. Semazen kopt de bal weg. Klungelig pakt Wach de bal. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentorski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aron verovert de bal door een tackle van achteren. Aron geeft een hoge lob. Skrzypkowski kopt de bal weg. McDermott is nu in balbezit. McDermott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kopuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopuz met een sublieme pass. Semazen rent richting de bal. Semazen geeft een hoge lob. McDermott maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz met een sublieme pass. Aron is nu in balbezit. Aron geeft een lange en hoge pass. McDermott maakt een snoekduik en kopt de bal. Chilovatîi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Skrzypkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mineiro komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Semazen heeft problemen om de bal te vangen. Semazen kopt de bal weg. Aron probeert naar een medespeler te passen. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi bokst de bal weg. Quốc Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE STAR* - Legionowcy Wilanów 3:2

86e minuut.
Dell`Accio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE STAR* 70%, Legionowcy Wilanów 30%.
WHITE STAR* - Legionowcy Wilanów 3:2