Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Ugory Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25576
KP Bydgoszcz Kufle
moja2 Tactiek na marzenke 2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Perttu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aufdenblatten de bal. Olaru is nu in balbezit. Aufdenblatten verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Groeneveld is nu in balbezit. Groeneveld geeft de bal voor. Saršon kopt de bal weg. Remień rent richting de bal. Remień haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Világi is nu in balbezit. Groeneveld onderschept slim de pass. Groeneveld geeft een hoge lob. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski draait met de bal, schiet en ... Pantilimon bokst de bal weg.

28e minuut.
Nuyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuyens passt de bal met de wreef. Világi probeert naar een medespeler te passen. Aufdenblatten is nu in balbezit. Aufdenblatten haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz bokst de bal weg.

31e minuut.
Bajski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojtkowiak komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Olaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vörös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbet is nu in balbezit. Barbet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Szrajda kan de bal niet met de borst controleren. Remień is nu in balbezit. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak haalt uit met een fantastische trap. Pantilimon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 60%, Kufle 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Bydgoszcz - Kufle 0:0

47e minuut.
Gaúcho met een sublieme pass. Draba is nu in balbezit. Draba met een sublieme pass. Saršon geeft een lange en hoge pass. Remień springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Kufle 1:0

54e minuut.
Vörös speelt de bal door. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru onderschept slim de pass. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Tiscareño komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Groeneveld onderschept slim de pass. Groeneveld geeft een hoge lob. Mojzes heeft problemen om de bal te vangen. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Szrajda probeert naar een medespeler te passen. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka geeft een hoge lob. Saršon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Saršon de bal. Saršon passt de bal in één keer door. Draba speelt de bal door. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak draait met de bal, schiet en ... Pantilimon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bydgoszcz - Kufle 2:0

90e minuut.
Tiscareño rent richting de bal. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös met een sublieme pass. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten draait met de bal, schiet en ... Michnowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bydgoszcz 47%, Kufle 53%.
KP Bydgoszcz - Kufle 2:0