Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Mrozy Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4999
Mrozy FC Sauron
moja Tactiek 532Prawy nowa
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 64.9
formidabel Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Donek is nu in balbezit. Nawoj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hetman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brescan heeft problemen om de bal te vangen. Brescan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan onderschept slim de pass. Hetman rent richting de bal. Hetman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal met de wreef. Someşan heeft problemen om de bal te vangen. Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko draait met de bal, schiet en ... Stanishev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Di Quarto met een sublieme pass. Donek rent richting de bal. Cochard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cochard krijgt een gele kaart. Donek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hetman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Scalas passt de bal met de wreef. Hetman rent richting de bal. Nawoj begaat een overtreding. Nawoj krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nawoj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galuska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hetman is nu in balbezit. Hetman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Brescan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hetman de bal. Fisher onderschept slim de pass. Donek rent richting de bal. Donek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brescan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hetman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Donek kopt de bal weg. Daar is Żytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żytko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Someşan is nu in balbezit. Inworp. Żytko met een snelle inworp. Donek rent richting de bal. Donek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrozy 68%, FC Sauron 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mrozy - FC Sauron 0:0

56e minuut.
Żytko is nu in balbezit. Cochard verovert de bal door een tackle van achteren. Cochard probeert naar een medespeler te passen. Claudini is nu in balbezit. Claudini schiet op doel. Đình Dương bokst de bal weg.

59e minuut.
Ochmański kopt de bal weg. Gabriele heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snítil. Snítil krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Brescan probeert naar een medespeler te passen. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Hetman is nu in balbezit. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek haalt uit met een fantastische trap. Stanishev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Nawoj rent richting de bal. Nawoj speelt de bal door. Someşan rent richting de bal. Someşan geeft een hoge lob. Germán maakt een snoekduik en kopt de bal. Đình Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Galuska met een sublieme pass. Prusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusik geeft de bal voor. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brescan passt de bal zonder na te denken. Galuska heeft problemen om de bal te vangen. Galuska passt de bal in één keer door. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żytko met een snelle inworp. Brescan met een sublieme pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nawoj kopt de bal weg. Klungelig pakt Żytko de bal. Claudini is nu in balbezit. Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Brescan passt de bal in één keer door. Galuska speelt de bal door. Hetman is nu in balbezit. Hetman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Sauron 0:1

87e minuut.
Nawoj geeft een hoge lob. Germán is nu in balbezit. Ochmański begaat een overtreding. Ochmański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrozy 66%, FC Sauron 34%.
Mrozy - FC Sauron 0:1