Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEMPLAR Knights ROSSONERI
4222 Tactiek Makita
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68.3 gemiddelde waardering 66.1
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Cartín is nu in balbezit. Cartín passt de bal met de wreef. Worrall is nu in balbezit. Athanasoulis onderschept slim de pass. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ... Abraldes bokst de bal weg.

4e minuut.
Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia probeert naar een medespeler te passen. Abram rent richting de bal. Abram schiet op doel. Fernández de Mendiola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 0:1

17e minuut.
Athanasoulis met een sublieme pass. Cartín rent richting de bal. Cartín probeert naar een medespeler te passen. Athanasoulis is nu in balbezit. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ... Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cartín neemt de hoekschop. Athanasoulis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Hass speelt de bal door. Züscher is nu in balbezit. Züscher schiet op doel. Fernández de Mendiola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 0:2

34e minuut.
Hass passt de bal zonder na te denken. Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia met een sublieme pass. Züscher heeft problemen om de bal te vangen. Züscher haalt uit met een fantastische trap. Fernández de Mendiola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Magnússon is nu in balbezit. Magnússon passt de bal in één keer door. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. Abraldes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 1:2

43e minuut.
Caroly rent richting de bal. Caroly heeft problemen om de bal te vangen. Caroly passt de bal in één keer door. Abram rent richting de bal. Abram schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEMPLAR Knights 52%, ROSSONERI 48%.
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 1:2

46e minuut.
Pedroni komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hass geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mangiamele de bal. Züscher is nu in balbezit. Züscher schiet op doel. Fernández de Mendiola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pierścionek passt de bal met de wreef. Gładysiewicz rent richting de bal. Magnússon verovert de bal door een tackle van achteren. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 2:2

59e minuut.
Gładysiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Abraldes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 3:2

63e minuut.
Hass speelt de bal door. Hoàng Sửu verovert de bal door een tackle van achteren. Abram is nu in balbezit. Abram draait met de bal, schiet en ... Züscher probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lénárd is nu in balbezit. Lénárd probeert naar een medespeler te passen. Pierścionek geeft een lange en hoge pass. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak schiet op doel. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia geeft een hoge lob. Züscher kopt de bal weg. Abram heeft problemen om de bal te vangen. Abram draait met de bal, schiet en ... Fernández de Mendiola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Moncada passt de bal in één keer door. Cartín rent richting de bal. Cartín speelt de bal door. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cartín zal de hoekschop nemen. Puźniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 4:2

90e minuut.
Hass passt de bal in één keer door. Caroly rent richting de bal. Caroly met een sublieme pass. Abram is nu in balbezit. Abram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEMPLAR Knights 46%, ROSSONERI 54%.
TEMPLAR Knights - ROSSONERI 4:2