Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Real Wrocław Mrozy
TPF D2 2 WINGS Tactiek moja
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
35 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
70.6 gemiddelde waardering 59
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen good
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
García Lopez kopt de bal weg. Hozoc heeft problemen om de bal te vangen. Hozoc speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hozoc speelt de bal door. García Lopez met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Stanishev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 1:0

12e minuut.
Jarząbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarząbek passt de bal zonder na te denken. Germán is nu in balbezit. Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Real Wrocław - Mrozy 1:1

13e minuut.
Kembrowski kopt de bal weg. Cochard speelt de bal door. Fabíny speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Gabriele de bal. Fabíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriele draait met de bal, schiet en ... Glonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 1:2

16e minuut.
Keane heeft problemen om de bal te vangen. Keane geeft de bal voor. Klungelig pakt Fisher de bal. Latifi rent richting de bal. Latifi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kembrowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lasek ... Strafschop! Kembrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hozoc neemt zijn aanloop. Stanishev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Real Wrocław - Mrozy 2:2

20e minuut.
Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kembrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Hozoc wilt de vrije trap nemen. Stanishev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 3:2

24e minuut.
Keane geeft een hoge lob. Kembrowski kopt de bal weg. Fisher rent richting de bal. Latifi verovert de bal door een tackle van achteren. Latifi haalt uit met een fantastische trap. Stanishev bokst de bal weg.

27e minuut.
Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Germán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Germán neemt zijn aanloop. Glonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Real Wrocław - Mrozy 3:3

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Lopez met de inworp. Hozoc met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Inworp. García Lopez met de inworp. Hozoc geeft een lange en hoge pass. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi haalt uit met een fantastische trap. Stanishev bokst de bal weg. Paal!

37e minuut.
Hozoc rent richting de bal. Hozoc geeft een hoge lob. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Stanishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 4:3

39e minuut.
García Lopez verovert de bal door een tackle van achteren. García Lopez speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Latifi is nu in balbezit. Latifi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kembrowski is nu in balbezit. Cochard maakt een afschuwelijke overtreding. Kembrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabíny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Stanishev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Fabíny passt de bal in één keer door. Hozoc rent richting de bal. Hozoc met een sublieme pass. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Stanishev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Jarząbek is nu in balbezit. Fabíny verovert de bal door een tackle van achteren. Fabíny probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stanishev trapt de bal weg van het doel. García Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lopez geeft een hoge lob. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. Stanishev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 41%, Mrozy 59%.
Fc Real Wrocław - Mrozy 4:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Lopez met de inworp. Daar is Hozoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hozoc draait met de bal, schiet en ... Cochard probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Hozoc kan de bal niet met de borst controleren. Claudini rent richting de bal. Hozoc verovert de bal door een tackle van achteren. Hozoc geeft een hoge lob. Latifi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
García Lopez rent richting de bal. García Lopez met een sublieme pass. Buscaglia met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hozoc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García Lopez de bal. García Lopez probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jarząbek kopt de bal weg. Dulev geeft een hoge lob. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Stanishev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 5:3

55e minuut.
García Lopez rent richting de bal. García Lopez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hozoc de bal. Hozoc geeft een hoge lob. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fabíny speelt de bal door. Buscaglia rent richting de bal. Buscaglia passt de bal zonder na te denken. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Latifi verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez is nu in balbezit. Hozoc verovert de bal door een tackle van achteren. Hozoc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 6:3

65e minuut.
Fabíny geeft de bal voor. García Lopez kopt de bal weg. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 7:3

70e minuut.
Keane geeft de bal voor. García Lopez is nu in balbezit. García Lopez passt de bal met de wreef. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stanishev met een harde bal richting middenveld. Buscaglia geeft een lange en hoge pass. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel. Stanishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Fabíny is nu in balbezit. Fabíny passt de bal met de wreef. Buscaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscaglia geeft de bal voor. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal. Stanishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cochard is nu in balbezit. Buscaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc geeft de bal voor. Latifi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Buscaglia rent richting de bal. Buscaglia passt de bal zonder na te denken. Hozoc met een sublieme pass. Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Stanishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zinoviadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - Mrozy 8:3

88e minuut.
Gabriele heeft problemen om de bal te vangen. Gabriele passt de bal met de wreef. Dulev rent richting de bal. Germán verovert de bal door een tackle van achteren. Germán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Jarząbek geeft een hoge lob. Someşan rent richting de bal. Someşan met een sublieme pass. Gabriele rent richting de bal. Gabriele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 37%, Mrozy 63%.
Fc Real Wrocław - Mrozy 8:3