Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pretenders KP Bydgoszcz
433_k_s Tactiek moja2
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
63.4 gemiddelde waardering 58.5
outstanding Schieten solid
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Miron kopt de bal weg. Gaúcho heeft problemen om de bal te vangen. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - KP Bydgoszcz 1:0

10e minuut.
Miron rent richting de bal. Miron geeft de bal voor. Luba kan de bal niet met de borst controleren. Bredal is nu in balbezit. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - KP Bydgoszcz 2:0

13e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal in één keer door. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Olaru onderschept slim de pass. Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal in één keer door. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal draait met de bal, schiet en ... Michnowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek speelt de bal door. Miron probeert naar een medespeler te passen. Bredal is nu in balbezit. Bredal draait met de bal, schiet en ... Michnowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Waksmundzki kopt de bal weg. Draba rent richting de bal. Met opzet legt Vandebroek zijn tegenspeler op de grond. Vandebroek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vandebroek met een sublieme pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron passt de bal met de wreef. Covrig rent richting de bal. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bredal is nu in balbezit. Bredal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - KP Bydgoszcz 3:0

38e minuut.
Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek met een sublieme pass. Luba met een sublieme pass. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... Michnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Połącarz rent richting de bal. Połącarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - KP Bydgoszcz 4:0

45e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek speelt de bal door. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - KP Bydgoszcz 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 31%, KP Bydgoszcz 69%.
The Pretenders - KP Bydgoszcz 5:0

51e minuut.
Goszczyński met een sublieme pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal in één keer door. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Olaru met een harde bal richting middenveld. Goszczyński speelt de bal door. Vera met een sublieme pass. Bredal is nu in balbezit. Bredal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miron rent richting de bal. Miron schiet op doel. Michnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz schiet op doel. Michnowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz draait met de bal, schiet en ... Michnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - KP Bydgoszcz 6:0

54e minuut.
Gaúcho geeft een hoge lob. Waksmundzki kopt de bal weg. Vera met een sublieme pass. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goszczyński. Draba raakt geblesseerd tijdens het duel. Sierka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Remień krijgt zijn hoofd ertegen. Qingshan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - KP Bydgoszcz 6:1

58e minuut.
Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Połącarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaúcho de bal. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... Michnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Covrig rent richting de bal. Covrig geeft een lange en hoge pass. Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron geeft een lange en hoge pass. Bredal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojtkowiak rent richting de bal. Waksmundzki begaat een overtreding. Wojtkowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tiscareño komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Covrig kopt de bal weg. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron geeft de bal voor. Bredal krijgt zijn hoofd ertegen. Michnowicz bokst de bal weg.

74e minuut.
Miron met een sublieme pass. Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron geeft een hoge lob. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal schiet op doel. Michnowicz bokst de bal weg. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plizga komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bredal rent richting de bal. Bredal geeft de bal voor. Groeneveld controleert de bal met de borst. Bredal rent richting de bal. Bredal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fabrizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabrizzi geeft de bal voor. Miron probeert de bal met de borst te controleren. Miron geeft de bal voor. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cetlawa komt het veld opgelopen. Franczyk komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Michnowicz niet meer kan verder spelen. Koziarzewski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Vandebroek met een snelle inworp. Tiscareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron geeft een lange en hoge pass. Cetlawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek passt de bal in één keer door. Luba heeft problemen om de bal te vangen. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 24%, KP Bydgoszcz 76%.
The Pretenders - KP Bydgoszcz 6:1