Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Zorza CF Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30589
Zorza CF ye(L)onky
crazy Tactiek tabor
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 65.4
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Jaramillo Arango met een sublieme pass. Gulden is nu in balbezit. Gulden probeert naar een medespeler te passen. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Carricondo Pérez probeert naar een medespeler te passen. Aronyan is nu in balbezit. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan onderschept slim de pass. Aronyan draait met de bal, schiet en ... Gita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Luca passt de bal met de wreef. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Limani onderschept slim de pass. Jaramillo Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Limani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango onderschept slim de pass. Perczak verovert de bal door een tackle van achteren. Bălică onderschept slim de pass. Bălică schiet op doel. Ciu bokst de bal weg.

20e minuut.
Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsiev speelt de bal door. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Scianca speelt de bal door. Eraclito is nu in balbezit. Eraclito passt de bal met de wreef. Aronyan is nu in balbezit. Aronyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - ye(L)onky 1:0

30e minuut.
Ripley geeft een hoge lob. Polanco kopt de bal weg. Luca is nu in balbezit. Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aronyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică onderschept slim de pass. Bălică met een sublieme pass. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Jaramillo Arango kopt de bal weg. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Limani rent richting de bal. Bălică verovert de bal door een tackle van achteren. Bălică draait met de bal, schiet en ... Ciu bokst de bal weg.

41e minuut.
Eraclito bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraclito passt de bal met de wreef. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorza CF - ye(L)onky 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Hazard de bal. Hazard geeft de bal voor. Jaramillo Arango kopt de bal weg. Bălică rent richting de bal. Bălică schiet op doel. Ciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gulden geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango rent richting de bal. Bălică rent richting de bal. Bălică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - ye(L)onky 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza CF 54%, ye(L)onky 46%.
Zorza CF - ye(L)onky 2:1

46e minuut.
Skibicki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Həmidov komt het veld opgelopen. Luca neemt de hoekschop. Jaramillo Arango springt en kopt de bal. Ciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorza CF - ye(L)onky 3:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosider komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bangis rent richting de bal. Bangis passt de bal in één keer door. Luca geeft de bal voor. Bălică rent richting de bal. Bălică draait met de bal, schiet en ... Ciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Liptay geeft een hoge lob. Bălică rent richting de bal. Limani verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorza CF 60%, ye(L)onky 40%.
Zorza CF - ye(L)onky 3:1