Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Kartoflisko
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 25000
Kamienica City FC Wierzchosławice
me Tactiek sicario 2
46% Balbezit 54%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 57.4
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Lhermine kopt de bal weg. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi geeft een lange en hoge pass. Nicefori springt en kopt de bal. Floriańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paradisi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Popiełuszko neemt de hoekschop. Nicefori springt en kopt de bal. Floriańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 0:1

7e minuut.
Dueñas kopt de bal weg. Presezzi geeft een lange en hoge pass. Nicefori kopt de bal weg. Romańczuk rent richting de bal. Romańczuk draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Yarəliyev met de inworp. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 1:1

16e minuut.
Yarəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cuadrado passt de bal zonder na te denken. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk passt de bal met de wreef. Papale rent richting de bal. Papale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Stufano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufano passt de bal met de wreef. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. van Eijk springt en kopt de bal. Butlewski bokst de bal weg.

22e minuut.
Romańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romańczuk met een sublieme pass. Nicefori heeft problemen om de bal te vangen. Nicefori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 1:2

24e minuut.
van Eijk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lhermine. van Eijk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuadrado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papale springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 2:2

26e minuut.
Papale rent richting de bal. Papale passt de bal zonder na te denken. Radowiecki geeft de bal voor. van Eijk krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 3:2

28e minuut.
Negoescu passt de bal met de wreef. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu geeft de bal voor. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Eijk rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Bârlădeanu probeert naar een medespeler te passen. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bârlădeanu geeft een hoge lob. Papale springt en kopt de bal. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 4:2

31e minuut.
Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu geeft een lange en hoge pass. Rosenberg is nu in balbezit. van Eijk onderschept slim de pass. van Eijk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 5:2

38e minuut.
Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine passt de bal met de wreef. Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori haalt uit met een fantastische trap. Floriańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 5:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombauer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 33%, FC Wierzchosławice 67%.
Kamienica City - FC Wierzchosławice 5:3

48e minuut.
Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz geeft een lange en hoge pass. Rosenberg is nu in balbezit. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Eijk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ... Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 6:3

51e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu geeft een hoge lob. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 7:3

56e minuut.
Franek rent richting de bal. van Eijk onderschept slim de pass. van Eijk passt de bal in één keer door. Papale rent richting de bal. Papale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 8:3

62e minuut.
Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. van Eijk kopt de bal weg. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ... Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 9:3

65e minuut.
Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Cuadrado met een sublieme pass. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 10:3

66e minuut.
Negoescu geeft de bal voor. Franek kopt de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk geeft een lange en hoge pass. Papale maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Papale kopt de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 11:3

72e minuut.
van Eijk rent richting de bal. van Eijk passt de bal in één keer door. Yarəliyev speelt de bal door. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... Butlewski bokst de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ... Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 12:3

75e minuut.
van Eijk passt de bal zonder na te denken. Franek is nu in balbezit. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 13:3

76e minuut.
benhalal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Yarəliyev speelt de bal door. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Stanković met een sublieme pass. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Papale is nu in balbezit. Papale schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Eijk rent richting de bal. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 14:3

84e minuut.
Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk met een sublieme pass. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Franek probeert de bal aan de voet te houden. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bârlădeanu geeft een hoge lob. Papale maakt een snoekduik en kopt de bal. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Wierzchosławice 15:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 36%, FC Wierzchosławice 64%.
Kamienica City - FC Wierzchosławice 15:3