Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dziubdziusie Victoria Świebodzin
hmm5_3 Tactiek Klasyk
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
62.3 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Gębczyński geeft de bal voor. Inworp. Avrigeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutemberg geeft een hoge lob. Lorenzi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Pohl komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Prexl passt de bal in één keer door. Veseliu is nu in balbezit. Ubiedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veseliu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peterek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 1:0

21e minuut.
Staniek passt de bal met de wreef. Inworp. Mroziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avrigeanu geeft de bal voor. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gębczyński passt de bal zonder na te denken. Gutemberg probeert naar een medespeler te passen. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Idaszak rent richting de bal. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Gębczyński is nu in balbezit. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl schiet op doel. Domiter bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. Mroziński met de inworp. Avrigeanu geeft een hoge lob. Pohl springt en kopt de bal. Domiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 1:1

35e minuut.
Idaszak passt de bal in één keer door. Gębczyński is nu in balbezit. Pohl rent richting de bal. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Pohl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 61%, Victoria Świebodzin 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 1:1

49e minuut.
Görömböly kopt de bal weg. Ubiedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu schiet op doel. Thuận Thành werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 2:1

55e minuut.
Avrigeanu passt de bal met de wreef. Gutemberg is nu in balbezit. Gutemberg geeft een hoge lob. Lorenzi springt en kopt de bal. Domiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 2:2

69e minuut.
Mroziński is nu in balbezit. Mroziński passt de bal zonder na te denken. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Domiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 2:3

72e minuut.
Gagatek met een sublieme pass. Mroziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staniek. Staniek krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Idaszak neemt vlug de vrije trap. Prexl kopt de bal weg. Ubiedo is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 3:3

81e minuut.
Idaszak geeft een lange en hoge pass. Veseliu kopt de bal weg. Görömböly probeert naar een medespeler te passen. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek draait met de bal, schiet en ... Thuận Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Avrigeanu de bal onder controle te krijgen. Idaszak rent richting de bal. Idaszak passt de bal zonder na te denken. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Peterek is nu in balbezit. Peterek passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Görömböly de bal onder controle te krijgen. Prexl rent richting de bal. Prexl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 44%, Victoria Świebodzin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dziubdziusie - Victoria Świebodzin 3:3