Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Kartoflisko
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18931
Kamienica City FC Chełmek
me Tactiek ultimate safe
50% Balbezit 50%
5% Spel op eigen helft 95%
87 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 34.3
incredible Schieten average
brilliant Passen adequate
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Negoescu passt de bal met de wreef. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk speelt de bal door. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 1:0

2e minuut.
van Eijk is nu in balbezit. van Eijk met een sublieme pass. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 2:0

3e minuut.
Negoescu probeert naar een medespeler te passen. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk speelt de bal door. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 3:0

4e minuut.
Herezjatyk heeft problemen om de bal te vangen. Herezjatyk speelt de bal door. Klungelig pakt Opałacz de bal. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 4:0

6e minuut.
Papale geeft een lange en hoge pass. Herezjatyk speelt de bal door. Cuadrado met een sublieme pass. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 5:0

7e minuut.
Herezjatyk heeft problemen om de bal te vangen. Herezjatyk probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu kopt de bal weg. Papale probeert de bal met de borst te controleren. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 6:0

8e minuut.
Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk geeft de bal voor. Yarəliyev kopt de bal weg. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 7:0

9e minuut.
Herezjatyk speelt de bal door. Spirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirela geeft de bal voor. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 8:0

10e minuut.
Herezjatyk geeft de bal voor. Papale kopt de bal weg. Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 9:0

11e minuut.
Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk geeft de bal voor. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 10:0

13e minuut.
van Eijk rent richting de bal. Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk speelt de bal door. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 11:0

15e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal in één keer door. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 12:0

16e minuut.
Inworp. Negoescu met de inworp. Bârlădeanu speelt de bal door. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 13:0

17e minuut.
van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk probeert naar een medespeler te passen. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 14:0

19e minuut.
Opałacz heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado passt de bal met de wreef. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 15:0

21e minuut.
Yarəliyev met de inworp. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 16:0

21e minuut.
Opałacz speelt de bal door. Herezjatyk is nu in balbezit. Herezjatyk geeft de bal voor. van Eijk rent richting de bal. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 17:0

23e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu probeert naar een medespeler te passen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. Herezjatyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 18:0

24e minuut.
Cuadrado passt de bal met de wreef. Negoescu is nu in balbezit. Negoescu probeert naar een medespeler te passen. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 19:0

25e minuut.
Herezjatyk geeft een lange en hoge pass. van Eijk is nu in balbezit. Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 20:0

27e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Negoescu passt de bal in één keer door. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Daar is Yarəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev speelt de bal door. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale draait met de bal, schiet en ... Herezjatyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 21:0

30e minuut.
Paszulewicz komt het veld opgelopen. Simanungkalit komt het veld opgelopen. Ordak komt het veld opgelopen. Kryszkiewicz komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Papale onderschept slim de pass. Ordak is nu in balbezit. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 22:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papale geeft de bal voor. van Eijk rent richting de bal. van Eijk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 23:0

33e minuut.
Yarəliyev passt de bal in één keer door. Cuadrado speelt de bal door. van Eijk heeft problemen om de bal te vangen. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 24:0

35e minuut.
Cuadrado speelt de bal door. Stanković probeert naar een medespeler te passen. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel. Herezjatyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 25:0

36e minuut.
Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk geeft de bal voor. van Eijk kopt de bal weg. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. Herezjatyk bokst de bal weg. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 26:0

39e minuut.
Paradisi met een sublieme pass. Negoescu probeert naar een medespeler te passen. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 27:0

40e minuut.
Negoescu kopt de bal weg. Negoescu speelt de bal door. Papale rent richting de bal. Papale schiet op doel. Herezjatyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 28:0

41e minuut.
Herezjatyk geeft een hoge lob. Inworp. Negoescu met een snelle inworp. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 29:0

42e minuut.
Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk geeft een hoge lob. Bârlădeanu kopt de bal weg. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 30:0

44e minuut.
Kryszkiewicz is nu in balbezit. Kryszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Herezjatyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk rent richting de bal. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 31:0

45e minuut.
Ordak heeft problemen om de bal te vangen. Ordak geeft een lange en hoge pass. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 32:0

45e minuut.
Lukas komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Papale is nu in balbezit. Papale passt de bal in één keer door. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ... Herezjatyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 6%, FC Chełmek 94%.
Kamienica City - FC Chełmek 33:0

46e minuut.
Yarəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 34:0

47e minuut.
Ordak heeft problemen om de bal te vangen. Ordak geeft een hoge lob. Czusz kopt de bal weg. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... Herezjatyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 35:0

49e minuut.
Herezjatyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Papale de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yarəliyev zal de hoekschop nemen. Negoescu kopt de bal weg. Daar is Papale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papale schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado passt de bal met de wreef. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 36:0

52e minuut.
Cuadrado passt de bal in één keer door. Negoescu rent richting de bal. Negoescu probeert naar een medespeler te passen. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bârlădeanu probeert de bal met de borst te controleren. Bârlădeanu met een sublieme pass. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Opałacz de bal. Cuadrado met een sublieme pass. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 37:0

55e minuut.
Klungelig pakt Opałacz de bal. Cuadrado verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev met een sublieme pass. Papale speelt de bal door. van Eijk rent richting de bal. van Eijk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 38:0

58e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Negoescu passt de bal in één keer door. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 39:0

59e minuut.
Herezjatyk geeft een lange en hoge pass. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk probeert naar een medespeler te passen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. Herezjatyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 40:0

61e minuut.
Negoescu rent richting de bal. Negoescu draait met de bal, schiet en ... van Eijk probeert de bal aan de voet te houden. Yarəliyev met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Eijk rent richting de bal. van Eijk haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 41:0

63e minuut.
Herezjatyk geeft de bal voor. Bârlădeanu kopt de bal weg. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 42:0

64e minuut.
Negoescu kopt de bal weg. Paradisi is nu in balbezit. Paradisi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Eijk de bal. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 43:0

65e minuut.
Herezjatyk speelt de bal door. Bârlădeanu controleert de bal met de borst. Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk schiet op doel. Herezjatyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 44:0

68e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado met een sublieme pass. van Eijk rent richting de bal. van Eijk geeft een hoge lob. Papale springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 45:0

69e minuut.
Yarəliyev met een snelle inworp. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado passt de bal in één keer door. van Eijk rent richting de bal. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 46:0

70e minuut.
Simanungkalit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarəliyev met de inworp. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 47:0

71e minuut.
Herezjatyk is nu in balbezit. Herezjatyk geeft een lange en hoge pass. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 48:0

73e minuut.
Ordak geeft de bal voor. Cuadrado kopt de bal weg. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel. Herezjatyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 49:0

74e minuut.
Papale is nu in balbezit. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 50:0

75e minuut.
Opałacz met een sublieme pass. Herezjatyk speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yarəliyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Eijk krijgt zijn hoofd ertegen. Herezjatyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 51:0

76e minuut.
Opałacz met een sublieme pass. Herezjatyk met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yarəliyev zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Eijk rent richting de bal. van Eijk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 52:0

77e minuut.
Herezjatyk rent richting de bal. Herezjatyk geeft een hoge lob. Papale kopt de bal weg. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel. Paal! Negoescu geeft de bal voor. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 53:0

79e minuut.
Paradisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu met een sublieme pass. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 54:0

81e minuut.
Papale geeft de bal voor. van Eijk speelt de bal door. Bârlădeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Herezjatyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Herezjatyk met een harde bal richting middenveld. Cuadrado kopt de bal weg. Negoescu probeert naar een medespeler te passen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Opałacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado passt de bal in één keer door. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 55:0

84e minuut.
Herezjatyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Negoescu de bal. Negoescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Papale de bal. Papale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu speelt de bal door. van Eijk rent richting de bal. van Eijk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 56:0

86e minuut.
Negoescu kopt de bal weg. Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eijk met een sublieme pass. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 57:0

88e minuut.
Herezjatyk geeft een hoge lob. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado passt de bal zonder na te denken. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 58:0

89e minuut.
Herezjatyk speelt de bal door. Radowiecki rent richting de bal. Radowiecki met een sublieme pass. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - FC Chełmek 59:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 5%, FC Chełmek 95%.
Kamienica City - FC Chełmek 59:0