Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers Napoli Los Tigres Torres
433x Tactiek 532
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 33.2
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Papace passt de bal met de wreef. Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca met een sublieme pass. Decebal heeft problemen om de bal te vangen. Decebal geeft de bal voor. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
John raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pritchett komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Jaruga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lunar is nu in balbezit. Lunar probeert naar een medespeler te passen. Živkov rent richting de bal. Živkov haalt uit met een fantastische trap. Taylor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Napoli - Los Tigres Torres 1:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert O`Neil de bal onder controle te krijgen. Enxaqueca kopt de bal weg. Daar is Bajzát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tigers Napoli - Los Tigres Torres 1:1

25e minuut.
Poellnitz passt de bal met de wreef. Lunar met een sublieme pass. Živkov is nu in balbezit. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu met een sublieme pass. Jaruga is nu in balbezit. Cabello onderschept slim de pass. Cabello draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Correia geeft de bal voor. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Foks is nu in balbezit. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lunar speelt de bal door. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov passt de bal in één keer door. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu schiet op doel. Taylor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Papace probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grocott de bal. Lunar onderschept slim de pass. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dawkins kan de bal niet met de borst controleren. Živkov is nu in balbezit. Živkov passt de bal zonder na te denken. Mergiu rent richting de bal. Mergiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Enxaqueca probeert de bal aan de voet te houden. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil geeft de bal voor. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Taylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Napoli - Los Tigres Torres 2:1

40e minuut.
Papace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunar passt de bal in één keer door. Živkov is nu in balbezit. Živkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Napoli 42%, Los Tigres Torres 58%.
Blue Tigers Napoli - Los Tigres Torres 2:1

48e minuut.
Correia is nu in balbezit. Poellnitz verovert de bal door een tackle van achteren. Poellnitz geeft de bal voor. Živkov is nu in balbezit. Živkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunar speelt de bal door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu draait met de bal, schiet en ... Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Enxaqueca passt de bal met de wreef. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal zonder na te denken. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Napoli - Los Tigres Torres 3:1

56e minuut.
Decebal onderschept slim de pass. Decebal geeft de bal voor. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Napoli - Los Tigres Torres 3:2

59e minuut.
Correia rent richting de bal. Correia geeft een lange en hoge pass. Padilla rent richting de bal. Padilla schiet op doel. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Duarte trapt de bal weg. Correia kopt de bal weg. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Poellnitz is nu in balbezit. Poellnitz haalt uit met een fantastische trap. Živkov kopt de bal weg. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu draait met de bal, schiet en ... Taylor bokst de bal weg.

68e minuut.
Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Decebal is nu in balbezit. O`Neil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, O`Neil moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! O`Neil schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Lunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocott onderschept slim de pass. Grocott met een sublieme pass. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Grocott rent richting de bal. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca passt de bal in één keer door. Cabello rent richting de bal. Cabello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Napoli 51%, Los Tigres Torres 49%.
Blue Tigers Napoli - Los Tigres Torres 3:2