Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Suburbs FC Sidemen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Jorgenson passt de bal zonder na te denken. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick probeert naar een medespeler te passen. Matai is nu in balbezit. Matai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Martin rent richting de bal. Wellington rent richting de bal. Martin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mika probeert naar een medespeler te passen. Richards rent richting de bal. Jorgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards onderschept slim de pass. Richards geeft de bal voor. Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Jorgenson probeert naar een medespeler te passen. Wellington is nu in balbezit. Wellington passt de bal in één keer door. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chadwick onderschept slim de pass. Martin is nu in balbezit. Martin met een sublieme pass. Van Dyk is nu in balbezit. Van Dyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Mulligan trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matai met een snelle inworp. Martin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chadwick is nu in balbezit. Wellington onderschept slim de pass. Wellington passt de bal in één keer door. Jeffs rent richting de bal. Jeffs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Suburbs 30%, FC Sidemen 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Suburbs - FC Sidemen 0:0

84e minuut.
Mika is nu in balbezit. Jorgenson is nu in balbezit. Mika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mika krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Suburbs 53%, FC Sidemen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Suburbs - FC Sidemen 0:0