Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Suburbs Cashmere Crows
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Edge probeert naar een medespeler te passen. Foundoulakis is nu in balbezit. Foundoulakis met een sublieme pass. Nicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Campfens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Hay de bal. Nicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol passt de bal zonder na te denken. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kelly speelt de bal door. Morrison is nu in balbezit. Morrison speelt de bal door. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Suburbs - Cashmere Crows 1:0

21e minuut.
Edge probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Mulligan verovert de bal door een tackle van achteren. Mulligan schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Gregorio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great Suburbs - Cashmere Crows 1:1

29e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Crow rent richting de bal. Kelly schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kelly krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Edge rent richting de bal. Edge passt de bal met de wreef. Mulligan rent richting de bal. Mulligan haalt uit met een fantastische trap. Dugdale maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Great Suburbs - Cashmere Crows 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Suburbs 41%, Cashmere Crows 59%.
Great Suburbs - Cashmere Crows 1:2

57e minuut.
De Gregorio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lynch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edge is nu in balbezit. Edge geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Crow de bal. Wallace onderschept slim de pass. Wallace passt de bal zonder na te denken. Nicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crow de bal. Greer is nu in balbezit. Edge onderschept slim de pass. Edge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. Owen probeert de bal aan de voet te houden. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great Suburbs - Cashmere Crows 2:2

84e minuut.
Klungelig pakt Foundoulakis de bal. Kelly onderschept slim de pass. Kelly speelt de bal door. Nicol is nu in balbezit. Nicol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Suburbs 38%, Cashmere Crows 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Great Suburbs - Cashmere Crows 2:2