Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Rangers Hard Gibbons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Heath onderschept slim de pass. Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath verovert de bal door een tackle van achteren. Hayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Carter speelt de bal door. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - Hard Gibbons 1:0

17e minuut.
Correia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patterson komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter met een snelle inworp. Grove is nu in balbezit. Grove speelt de bal door. Carter geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mair rent richting de bal. Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads passt de bal met de wreef. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan draait met de bal, schiet en ... Shelley bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 41%, Hard Gibbons 59%.
Infamous Rangers - Hard Gibbons 1:0

49e minuut.
Heath is nu in balbezit. Gordon onderschept slim de pass. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wells passt de bal zonder na te denken. Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meads raakt geblesseerd tijdens het duel. Buchanan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Shelley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Cole passt de bal in één keer door. Buchanan heeft problemen om de bal te vangen. Buchanan probeert naar een medespeler te passen. Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Grove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchanan is nu in balbezit. Grove is nu in balbezit. Buchanan onderschept slim de pass. Buchanan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cole probeert naar een medespeler te passen. Patterson rent richting de bal. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Hayman is nu in balbezit. Hayman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cowan geeft een hoge lob. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon speelt de bal door. Meads rent richting de bal. Meads draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Rangers - Hard Gibbons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 63%, Hard Gibbons 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Rangers - Hard Gibbons 1:1