Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Targowisko
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5992
Baby z targu CF Real Gliwice
Attack Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen very good


5e minuut.
Kohus onderschept slim de pass. Kohus passt de bal met de wreef. Tamara is nu in balbezit. Garai onderschept slim de pass. Garai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Escalante de bal. Garai onderschept slim de pass. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai rent richting de bal. Garai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Klungelig pakt Garai de bal. Escalante is nu in balbezit. Garai verovert de bal door een tackle van achteren. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamara is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mnich kopt de bal weg. Viñuela is nu in balbezit. Viñuela met een sublieme pass. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Papadopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Špadina verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Špadina de bal. Špadina schiet op doel. Papadopol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - CF Real Gliwice 0:1

23e minuut.
Garai verovert de bal door een tackle van achteren. Garai passt de bal met de wreef. Tamara verovert de bal door een tackle van achteren. Bedrici is nu in balbezit. Bedrici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Chlewiński passt de bal in één keer door. Dworczak is nu in balbezit. Viñuela rent richting de bal. Viñuela geeft de bal voor. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - CF Real Gliwice 0:2

32e minuut.
Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ursuţ speelt de bal door. Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - CF Real Gliwice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby z targu 52%, CF Real Gliwice 48%.
Baby z targu - CF Real Gliwice 0:3

47e minuut.
Rostholm rent richting de bal. Rostholm passt de bal met de wreef. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - CF Real Gliwice 0:4

49e minuut.
Russo is nu in balbezit. Russo geeft een lange en hoge pass. Escalante kopt de bal weg. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Špadina rent richting de bal. Špadina passt de bal in één keer door. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bimbrowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ursuţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bimbrowski rent richting de bal. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Papadopol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pravica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Viñuela verovert de bal door een tackle van achteren. Viñuela probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel. Papadopol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Viñuela passt de bal met de wreef. Špadina rent richting de bal. Špadina passt de bal met de wreef. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby z targu 55%, CF Real Gliwice 45%.
Baby z targu - CF Real Gliwice 0:4