Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła FC Pendraki
4-4-2 Tactiek qwerty
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 48.5
outstanding Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Văcaru geeft een hoge lob. Savón rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wyparło ... Strafschop! Savón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruciński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Văcaru passt de bal met de wreef. Günay rent richting de bal. Günay passt de bal met de wreef. Hyjek is nu in balbezit. Hyjek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alcalá is nu in balbezit. Paradys is nu in balbezit. Ortoncelli maakt een afschuwelijke overtreding. Paradys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Pałczyński probeert naar een medespeler te passen. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alcalá de bal. Alcalá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alcalá de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văcaru. Alcalá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grama wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Popiełuszko met een snelle inworp. Grama met een sublieme pass. Paradys is nu in balbezit. Paradys schiet op doel. Le Fevre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC Pendraki 1:0

32e minuut.
Savón passt de bal in één keer door. Hyjek rent richting de bal. Hyjek met een sublieme pass. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
García Márquez geeft een lange en hoge pass. Günay heeft problemen om de bal te vangen. Günay probeert naar een medespeler te passen. Savón rent richting de bal. Savón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 42%, FC Pendraki 58%.
Kwadratura Koła - FC Pendraki 1:0

52e minuut.
Gozdalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozdalski geeft een lange en hoge pass. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Grama probeert naar een medespeler te passen. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá draait met de bal, schiet en ... Le Fevre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macek. Hyjek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grama met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ortoncelli de bal. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC Pendraki 2:0

67e minuut.
Wyparło verovert de bal door een tackle van achteren. Wyparło geeft de bal voor. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC Pendraki 3:0

71e minuut.
Popiełuszko passt de bal zonder na te denken. Alcalá is nu in balbezit. Ortoncelli is nu in balbezit. Alcalá onderschept slim de pass. Alcalá schiet op doel. Le Fevre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Winther onderschept slim de pass. Winther geeft een lange en hoge pass. Savón rent richting de bal. Savón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński speelt de bal door. García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez geeft een lange en hoge pass. Savón maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 43%, FC Pendraki 57%.
Kwadratura Koła - FC Pendraki 3:0