Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VisualBlast Sedina
433 Tactiek 4123
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten formidabel
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Daar is Moczulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiega onderschept slim de pass. Rabiega passt de bal in één keer door. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Byrt rent richting de bal. Byrt passt de bal in één keer door. Hall is nu in balbezit. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Kuyckx de bal. Kuyckx met een sublieme pass. Zubizarreta met een sublieme pass. Byrt is nu in balbezit. Byrt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özşener trapt de bal weg. Rabiega kopt de bal weg. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. Lapaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Zubizarreta probeert de bal aan de voet te houden. Liccardi met een sublieme pass. Jonker is nu in balbezit. Jonker geeft een hoge lob. Rabiega maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Oostenbach de bal. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega schiet op doel. Lapaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Sedina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 55%, Sedina 45%.
VisualBlast - Sedina 0:1

53e minuut.
Liccardi passt de bal zonder na te denken. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. Lapaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Moczulski met een snelle inworp. Zubizarreta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szilágyi de bal. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rabiega is nu in balbezit. Oostenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Liccardi passt de bal in één keer door. Piro is nu in balbezit. Piro geeft een hoge lob. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega schiet op doel. Lapaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 54%, Sedina 46%.
VisualBlast - Sedina 0:1