Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Kapitany Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37899
DonPindol Okrutny Piwo Krosno
TESTOWA Tactiek Lech 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
58.3 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten very good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Krolo geeft een lange en hoge pass. Kuniec is nu in balbezit. Kuniec passt de bal zonder na te denken. Koskinas rent richting de bal. Koskinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Clements probeert naar een medespeler te passen. Górecki is nu in balbezit. Pallek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallek krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kuniec geeft een hoge lob. Acabado verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dedu zal de hoekschop nemen. Fiordalisi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fiordalisi rent richting de bal. Koskinas rent richting de bal. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koskinas is nu in balbezit. Koskinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Piwo Krosno 1:0

26e minuut.
Mijatović geeft een lange en hoge pass. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotucz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lakwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allori legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pallek geeft een lange en hoge pass. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Allori onderschept slim de pass. Allori geeft een lange en hoge pass. Hughes springt en kopt de bal. Bărbat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 58%, Piwo Krosno 42%.
DonPindol Okrutny - Piwo Krosno 1:0

46e minuut.
Səidov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Səidov is nu in balbezit. Səidov speelt de bal door. Plevka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevka geeft de bal voor. Hughes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DonPindol Okrutny - Piwo Krosno 1:1

52e minuut.
Acabado passt de bal met de wreef. Dedu is nu in balbezit. Dedu passt de bal zonder na te denken. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Clements is nu in balbezit. Ogăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Ogăraru passt de bal in één keer door. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Puerta bokst de bal weg.

60e minuut.
Buitenspel voor Lakwa. Goede buitenspelval van de verdediging. Sobieszczak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Sudrawski komt het veld opgelopen. Gherghe komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pallek verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki speelt de bal door. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Armstrong komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kotucz onderschept slim de pass. Kotucz geeft de bal voor. Dedu rent richting de bal. Dedu geeft een hoge lob. Koskinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pallek met een snelle inworp. Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedu probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ogăraru onderschept slim de pass. Ogăraru passt de bal zonder na te denken. Fiordalisi is nu in balbezit. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 45%, Piwo Krosno 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DonPindol Okrutny - Piwo Krosno 1:1