Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team GT Tiger Olsztyn
4-1-3-2 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.2 gemiddelde waardering 39.2
solid Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Galilea verovert de bal door een tackle van achteren. Galilea geeft de bal voor. Klungelig pakt Pikić de bal. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Zarotiadis is nu in balbezit. Brit bereikt de bal nog maar net als eerste. Brit speelt de bal door. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kubik passt de bal zonder na te denken. Daar is Brit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brit met een sublieme pass. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kubik speelt de bal door. Daar is Gama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopaniecki de bal. Kopaniecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Tiger Olsztyn 1:0

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Istoc trapt de bal weg van het doel. Kopaniecki kopt de bal weg. Gama rent richting de bal. Gama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Brit onderschept slim de pass. Brit speelt de bal door. Gama probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Akmaz rent richting de bal. Akmaz geeft een hoge lob. Gama kopt de bal weg. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Tiger Olsztyn 2:0

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brown niet meer kan verder spelen. Jaśkiewicz komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Gama kan de bal niet met de borst controleren. Rochnowski rent richting de bal. Gama onderschept slim de pass. Gama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 39%, Tiger Olsztyn 61%.
Dream Team GT - Tiger Olsztyn 2:0

51e minuut.
Pikić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akmaz met de inworp. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Timoşenco probeert naar een medespeler te passen. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo passt de bal in één keer door. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Istoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Tiger Olsztyn 2:1

60e minuut.
Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Akmaz speelt de bal door. Gama rent richting de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Oltun probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Tiger Olsztyn 3:1

68e minuut.
Jaśkiewicz trapt de bal weg. Klungelig pakt Akmaz de bal. Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Gama is nu in balbezit. Gama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zarotiadis met een sublieme pass. Akmaz rent richting de bal. Akmaz passt de bal in één keer door. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Inworp. Bernhardsson komt het veld opgelopen. Turi komt het veld opgelopen. Brit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama schiet op doel. Jaśkiewicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Pikić geeft de bal voor. Inworp. Akmaz met de inworp. Gama is nu in balbezit. Gama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernhardsson is nu in balbezit. Brit met een sublieme pass. Gama heeft problemen om de bal te vangen. Gama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Tiger Olsztyn 4:1

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jaśkiewicz niet meer kan verder spelen. Bălţatu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 32%, Tiger Olsztyn 68%.
Dream Team GT - Tiger Olsztyn 4:1