Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona Deaf Zaspa Gdansk 2017
Deaf 433 Tactiek mistrzostwo
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten very good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Koenig onderschept slim de pass. Soplica is nu in balbezit. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica verovert de bal door een tackle van achteren. Soplica geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Suchecki is nu in balbezit. Balcewicz rent richting de bal. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - Zaspa Gdansk 2017 0:1

16e minuut.
Suchecki speelt de bal door. Klungelig pakt Balcewicz de bal. Przybylski begaat een overtreding. Przybylski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski rent richting de bal. Przybylski probeert naar een medespeler te passen. Wolik is nu in balbezit. Wolik draait met de bal, schiet en ... Szczur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Korona Deaf - Zaspa Gdansk 2017 1:1

24e minuut.
Przybylski met de inworp. Smaczny is nu in balbezit. Smaczny met een sublieme pass. Wolik rent richting de bal. Wolik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mandziejewicz probeert naar een medespeler te passen. Furman geeft de bal voor. Zarug kopt de bal weg. Llosa rent richting de bal. Llosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mandziejewicz geeft de bal voor. Soplica probeert de bal aan de voet te houden. Llosa is nu in balbezit. Llosa schiet op doel. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - Zaspa Gdansk 2017 2:1

38e minuut.
Zarug speelt de bal door. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Deaf 50%, Zaspa Gdansk 2017 50%.
Korona Deaf - Zaspa Gdansk 2017 2:1

54e minuut.
Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Wolik is nu in balbezit. Gajosiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wolik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wolik neemt zijn aanloop. Szczur bokst de bal weg. Paal!

64e minuut.
Kramarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Suchecki is nu in balbezit. Kramarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dzielski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balcewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciocoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Korona Deaf - Zaspa Gdansk 2017 2:2

70e minuut.
Terra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wypych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski geeft een hoge lob. Kramarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dzielski zal de hoekschop nemen. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarnowski speelt de bal door. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski geeft een lange en hoge pass. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Deaf 61%, Zaspa Gdansk 2017 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korona Deaf - Zaspa Gdansk 2017 2:2