Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUKS Gorzkowice Zdechłe Pulpety
5-3-2 - c Tactiek Moja
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Xaliqov speelt de bal door. Runge bereikt de bal nog maar net als eerste. Runge passt de bal zonder na te denken. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Runge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komosiak rent richting de bal. Bochowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komosiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaclerowicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Koryzna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - Zdechłe Pulpety 0:1

16e minuut.
Herjólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Tchistyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop-Mambety schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diop-Mambety krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Bochowicz onderschept slim de pass. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak haalt uit met een fantastische trap. Koryzna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Faliński met een sublieme pass. Righetto speelt de bal door. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak schiet op doel. Koryzna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Faliński passt de bal zonder na te denken. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Muzyka ... Strafschop! Kaclerowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Kaltsios onderschept slim de pass. Kaltsios geeft een lange en hoge pass. Benincasa kan de bal niet met de borst controleren. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaclerowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 60%, Zdechłe Pulpety 40%.
GUKS Gorzkowice - Zdechłe Pulpety 0:1

46e minuut.
Poucke komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Xaliqov rent richting de bal. Herjólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Tchistyakov onderschept slim de pass. Diop-Mambety is nu in balbezit. Diop-Mambety haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Diop-Mambety controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Otxoa López komt het veld opgelopen. Kura komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Benincasa onderschept slim de pass. Komosiak is nu in balbezit. Benincasa begaat een overtreding. Benincasa krijgt een gele kaart. Komosiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Righetto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt de Loore de bal. Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto passt de bal met de wreef. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Koryzna bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bochowicz geeft een lange en hoge pass. Kaljulaid kopt de bal weg. Michałowski heeft problemen om de bal te vangen. Poucke is nu in balbezit. Poucke draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - Zdechłe Pulpety 0:2

73e minuut.
Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herjólfsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Michałowski met een snel genomen vrije trap. Xaliqov heeft problemen om de bal te vangen. Diop-Mambety is nu in balbezit. Diop-Mambety schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Prestipino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runge met een snelle inworp. Komosiak rent richting de bal. Komosiak draait met de bal, schiet en ... Koryzna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 65%, Zdechłe Pulpety 35%.
GUKS Gorzkowice - Zdechłe Pulpety 0:2