Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: FC Netta Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45946
FC Netta Blazersi
NETTA Tactiek attack
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Maltese is nu in balbezit. Rizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maltese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Presa met een snel genomen vrije trap. Maltese met een sublieme pass. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Pieniążek probeert naar een medespeler te passen. Lutka is nu in balbezit. Lutka probeert naar een medespeler te passen. Kurzynowski geeft de bal voor. Presa krijgt zijn hoofd ertegen. Niziołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. van Heemst passt de bal met de wreef. Goliński is nu in balbezit. Goliński geeft een lange en hoge pass. Fox maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lally passt de bal in één keer door. Maltese is nu in balbezit. Goliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goliński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
van Heemst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Güney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güney met een sublieme pass. Lally is nu in balbezit. Lally draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Güney rent richting de bal. Güney met een sublieme pass. Fox rent richting de bal. Fox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sürek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 62%, Blazersi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Netta - Blazersi 0:0

57e minuut.
Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă geeft een hoge lob. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox haalt uit met een fantastische trap. Kuziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Fąfara geeft een hoge lob. Inworp. Goliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Heemst geeft een hoge lob. Fox springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lally passt de bal met de wreef. Güney is nu in balbezit. Mysiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mysiak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Fox kopt de bal weg. Lally is nu in balbezit. Fąfara met een sublieme pass. Klungelig pakt Lally de bal. Lally draait met de bal, schiet en ... Kuziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 63%, Blazersi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Netta - Blazersi 0:0