Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Dishwalla Korona Deaf
pol2 Tactiek Deaf 433
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 48.4
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Stodółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka maakt een afschuwelijke overtreding. Stodółka krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Stodółka is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voyeux neemt de hoekschop. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Peretz speelt de bal door. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra is nu in balbezit. Stodółka verovert de bal door een tackle van achteren. Stodółka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Furman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - Korona Deaf 1:0

11e minuut.
Wolik met een sublieme pass. Klungelig pakt Wielgo de bal. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Carnevale verovert de bal door een tackle van achteren. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa onderschept slim de pass. Llosa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Dishwalla - Korona Deaf 1:1

27e minuut.
Giovanella geeft de bal voor. Zarug rent richting de bal. Zarug probeert naar een medespeler te passen. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Grudziński met een sublieme pass. Stodółka rent richting de bal. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka verovert de bal door een tackle van achteren. Stodółka draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Terra is nu in balbezit. Stodółka onderschept slim de pass. Smaczny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stodółka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grudziński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - Korona Deaf 2:1

40e minuut.
Stodółka verovert de bal door een tackle van achteren. Kramarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kramarczyk speelt de bal door. Grudziński rent richting de bal. Grudziński schiet op doel. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - Korona Deaf 3:1

44e minuut.
Kolos is nu in balbezit. Kolos met een sublieme pass. Peretz rent richting de bal. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Dishwalla 43%, Korona Deaf 57%.
Ks Dishwalla - Korona Deaf 3:1

62e minuut.
Ciocoiu met een sublieme pass. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak passt de bal in één keer door. Daar is Grudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caminante komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płocharski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Świerniak speelt de bal door. Caminante heeft problemen om de bal te vangen. Caminante geeft een hoge lob. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński draait met de bal, schiet en ... Ciocoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Świerniak passt de bal zonder na te denken. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz passt de bal met de wreef. Płocharski is nu in balbezit. Płocharski schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Furman de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Caminante passt de bal met de wreef. Voyeux rent richting de bal. Voyeux passt de bal met de wreef. Peretz is nu in balbezit. Peretz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciocoiu met een sublieme pass. Caminante kopt de bal weg. Płocharski probeert de bal aan de voet te houden. Voyeux geeft een lange en hoge pass. Ciocoiu bokst de bal weg.

81e minuut.
Furman geeft de bal voor. Maszudziński kopt de bal weg. Caminante speelt de bal door. Peretz is nu in balbezit. Peretz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Dishwalla 29%, Korona Deaf 71%.
Ks Dishwalla - Korona Deaf 3:1