Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASR Madera Gosiunia
2 Tactiek pi3
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 48.7
solid Schieten outstanding
excellent Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Doeltrap. Wieland trapt de bal weg. Jannke kopt de bal weg. Przygocki is nu in balbezit. Przygocki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Den Durpel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 0:1

7e minuut.
Băcanu onderschept slim de pass. Castagnaro speelt de bal door. Kaszubski is nu in balbezit. Van Den Durpel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ungerman onderschept slim de pass. Ungerman geeft een lange en hoge pass. Van Den Durpel kopt de bal weg. Jannke is nu in balbezit. Jannke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 0:2

9e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Pipoca speelt de bal door. Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Jannke rent richting de bal. Jannke haalt uit met een fantastische trap. Dulewicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wziątka raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Rabin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kamionek kopt de bal weg. Daar is Pipoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Bresci is nu in balbezit. Bresci passt de bal met de wreef. Jannke rent richting de bal. Jannke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jędrzejczak geeft een hoge lob. Van Den Durpel rent richting de bal. Toscalı is nu in balbezit. Van Den Durpel onderschept slim de pass. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ... Dulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jannke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 0:3

22e minuut.
Przygocki met een sublieme pass. bin Rabin is nu in balbezit. Bresci verovert de bal door een tackle van achteren. Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ... Dulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jędrzejczak neemt vlug de vrije trap. Algarate is nu in balbezit. Van Den Durpel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ... Dulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 0:4

28e minuut.
Kusiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Lăscărescu de bal. Pipoca met een sublieme pass. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Przygocki speelt de bal door. Bresci rent richting de bal. Bresci passt de bal met de wreef. Jannke is nu in balbezit. Jannke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Taverne geeft een hoge lob. Kamionek kopt de bal weg. Georgescu probeert de bal met de borst te controleren. Georgescu schiet op doel. Wieland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 1:4

39e minuut.
Przygocki rent richting de bal. Przygocki probeert naar een medespeler te passen. Jannke rent richting de bal. Jannke draait met de bal, schiet en ... Dulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 1:5

42e minuut.
Inworp. Przygocki met de inworp. Castagnaro met een sublieme pass. Jannke is nu in balbezit. Jannke schiet op doel. Dulewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 70%, Gosiunia 30%.
ASR Madera - Gosiunia 1:5

47e minuut.
Klungelig pakt Kusiak de bal. Kusiak geeft de bal voor. Jędrzejczak kopt de bal weg. Przygocki rent richting de bal. Przygocki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Taverne is nu in balbezit. Jędrzejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Przygocki speelt de bal door. Jannke is nu in balbezit. Jannke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bresci controleert de bal met de borst. Bresci met een sublieme pass. Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap. Dulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 1:6

69e minuut.
Bresci verovert de bal door een tackle van achteren. Bresci passt de bal met de wreef. Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. Przygocki geeft een hoge lob. Van Den Durpel springt en kopt de bal. Dulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ungerman verovert de bal door een tackle van achteren. Ungerman geeft een lange en hoge pass. Toscalı controleert de bal met de borst. Van Den Durpel rent richting de bal. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 1:7

72e minuut.
Kostikos komt het veld opgelopen. Derbin komt het veld opgelopen. Mięśniak komt het veld opgelopen. Boiangiu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Georgescu is nu in balbezit. Georgescu speelt de bal door. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Wieland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Jannke onderschept slim de pass. Toscalı kan de bal niet met de borst controleren. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak schiet op doel. Dulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Gosiunia 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 64%, Gosiunia 36%.
ASR Madera - Gosiunia 1:8