Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepik United Cały czas do przodu
New Tactiek Ble
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 64.3
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


13e minuut.
Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Szviták met een sublieme pass. Toje rent richting de bal. Toje haalt uit met een fantastische trap. Vaillancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu geeft de bal voor. Murillo is nu in balbezit. Toje verovert de bal door een tackle van achteren. Toje schiet op doel. Vaillancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Spătariu geeft een lange en hoge pass. Sandanger geeft de bal voor. Lubosz kopt de bal weg. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Toje passt de bal zonder na te denken. Długi rent richting de bal. Długi passt de bal met de wreef. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Długi is nu in balbezit. Długi probeert naar een medespeler te passen. Lubosz met een sublieme pass. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sandanger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toje de bal. Toje speelt de bal door. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Długi probeert naar een medespeler te passen. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje geeft de bal voor. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chwalony rent richting de bal. Szviták onderschept slim de pass. Szviták probeert naar een medespeler te passen. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu geeft een hoge lob. Vaillancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 70%, Cały czas do przodu 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pepik United - Cały czas do przodu 0:0

46e minuut.
Kaczanowski passt de bal in één keer door. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony passt de bal zonder na te denken. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bączyk met een sublieme pass. Szviták is nu in balbezit. Burlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szviták raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szviták kan niet meer verder spelen. Rybkowski komt het veld opgelopen. Bula zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toje is nu in balbezit. Toje haalt uit met een fantastische trap. Vaillancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Cały czas do przodu 0:1

67e minuut.
Alaca geeft de bal voor. Domaschke probeert naar een medespeler te passen. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Atencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Toje passt de bal zonder na te denken. Długi is nu in balbezit. Długi passt de bal met de wreef. Toje rent richting de bal. Toje draait met de bal, schiet en ... Vaillancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Długi rent richting de bal. Długi geeft een hoge lob. Toje maakt een snoekduik en kopt de bal. Gruszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Dyluś de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Bula begaat een overtreding. Burlan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alaca met een snel genomen vrije trap. Domaschke springt en kopt de bal. Atencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca speelt de bal door. Burlan speelt de bal door. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke schiet op doel. Atencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 65%, Cały czas do przodu 35%.
Pepik United - Cały czas do przodu 0:1