Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Ks Amator Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23926
Ks Amator Szarża Częstochowa
ml2 Tactiek LINA
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
42 gemiddelde waardering 58
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Hirt onderschept slim de pass. Hirt geeft de bal voor. Birlic is nu in balbezit. Birlic geeft een hoge lob. Axiotis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Skadberg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 0:1

10e minuut.
Hirt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Steenbeke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drake geeft een hoge lob. Hirt kopt de bal weg. Csuhay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Birlic passt de bal in één keer door. Korunić geeft de bal voor. Van Acker kan de bal niet met de borst controleren. Drake rent richting de bal. Drake schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Van Acker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drake is nu in balbezit. Steenbeke rent richting de bal. Steenbeke geeft een lange en hoge pass. Axiotis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Laczi is nu in balbezit. Drake verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic rent richting de bal. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Skadberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake probeert naar een medespeler te passen. Axiotis rent richting de bal. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 0:2

27e minuut.
Purić verovert de bal door een tackle van achteren. Cillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Purić. Cillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Gardinazzi passt de bal met de wreef. Birlic is nu in balbezit. Birlic passt de bal met de wreef. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake haalt uit met een fantastische trap. Csuhay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cillo rent richting de bal. Domingo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sibiescu met een snel genomen vrije trap. Dürrenmatt krijgt zijn hoofd ertegen. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:2

38e minuut.
Csuhay speelt de bal door. Mihu kopt de bal weg. Daar is Korunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 57%, Szarża Częstochowa 43%.
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:2

54e minuut.
Skadberg rent richting de bal. Skadberg passt de bal in één keer door. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:3

59e minuut.
Fiabane rent richting de bal. Axiotis onderschept slim de pass. Axiotis speelt de bal door. Drake is nu in balbezit. Drake draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Birlic geeft een lange en hoge pass. Skadberg rent richting de bal. Axiotis rent richting de bal. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:4

70e minuut.
Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi is nu in balbezit. Drake onderschept slim de pass. Drake haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fiabane de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:5

73e minuut.
Birlic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skadberg is nu in balbezit. Skadberg geeft een lange en hoge pass. Axiotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:6

74e minuut.
Vass met een snelle inworp. Cillo is nu in balbezit. Cillo passt de bal met de wreef. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Hirt kopt de bal weg. Skadberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg met een sublieme pass. Birlic geeft de bal voor. Axiotis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Drake is nu in balbezit. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg rent richting de bal. Skadberg haalt uit met een fantastische trap. Csuhay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Skadberg is nu in balbezit. Skadberg speelt de bal door. Drake is nu in balbezit. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:7

82e minuut.
Skadberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Hirt de bal. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake draait met de bal, schiet en ... Csuhay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:8

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steenbeke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Skadberg is nu in balbezit. Skadberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 50%, Szarża Częstochowa 50%.
Ks Amator - Szarża Częstochowa 1:8