Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Wronki United Toruń
5-3-2 Tactiek sikalafa
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Botezatu onderschept slim de pass. Botezatu passt de bal zonder na te denken. Fabiani is nu in balbezit. Fabiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Penkov rent richting de bal. Penkov passt de bal in één keer door. Fabiani rent richting de bal. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Botezatu rent richting de bal. Botezatu passt de bal zonder na te denken. Ziyang probeert de bal aan de voet te houden. Chindea is nu in balbezit. Chindea haalt uit met een fantastische trap. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Daar is Moreno Verdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chindea rent richting de bal. Moreno Verdu begaat een overtreding. Moreno Verdu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Penkov is nu in balbezit. Penkov geeft de bal voor. Defilippis rent richting de bal. Fabiani onderschept slim de pass. Fabiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ziyang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Candussi met de inworp. Penkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Penkov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Potoczak speelt de bal door. Botezatu met een sublieme pass. Chindea rent richting de bal. Chindea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - United Toruń 1:0

44e minuut.
Moreno Verdu passt de bal zonder na te denken. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal zonder na te denken. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Wronki - United Toruń 1:1

45e minuut.
Gómez geeft de bal voor. Estrada kopt de bal weg. Klungelig pakt Potoczak de bal. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Hoža bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - United Toruń 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Wronki 53%, United Toruń 47%.
Legia Wronki - United Toruń 1:2

63e minuut.
Inworp. Botezatu met een snelle inworp. Penkov is nu in balbezit. Penkov geeft een lange en hoge pass. Ziyang heeft problemen om de bal te vangen. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ... Hoža bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Inworp. Özkardeş komt het veld opgelopen. Aspas komt het veld opgelopen. Bakmaz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Botezatu met een snelle inworp. Penkov met een sublieme pass. Fabiani rent richting de bal. Fabiani schiet op doel. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński passt de bal met de wreef. Bakmaz heeft problemen om de bal te vangen. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
López geeft de bal voor. Yurdal heeft problemen om de bal te vangen. Yurdal verovert de bal door een tackle van achteren. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gómez neemt de hoekschop. Bakmaz speelt de bal door. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - United Toruń 1:3

86e minuut.
Trosiński rent richting de bal. Trosiński passt de bal zonder na te denken. Ruiz Barrero speelt de bal door. Trosiński kan de bal niet met de borst controleren. Ruiz Barrero geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Wronki 52%, United Toruń 48%.
Legia Wronki - United Toruń 1:3