Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THC Węgrów B-K-S Bochnia
442 Tactiek 523
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 27.5
very good Schieten adequate
adequate Passen poor
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Miguel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chudzikowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kleszczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miguel krijgt zijn hoofd ertegen. Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Cecot speelt de bal door. Daar is Grabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabas met een sublieme pass. Miguel heeft problemen om de bal te vangen. Miguel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - B-K-S Bochnia 0:1

5e minuut.
bin Selamat passt de bal in één keer door. Cecot is nu in balbezit. bin Selamat maakt een afschuwelijke overtreding. bin Selamat krijgt een gele kaart. Cecot moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cecot kan niet meer verder spelen. Jurczyk komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Balent speelt de bal door. bin Selamat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Selamat speelt de bal door. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt de la Guardia de bal. Balent rent richting de bal. Balent passt de bal in één keer door. bin Selamat is nu in balbezit. bin Selamat schiet op doel. Samojeden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THC Węgrów - B-K-S Bochnia 1:1

15e minuut.
Klungelig pakt Balent de bal. Balent speelt de bal door. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia onderschept slim de pass. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Balent passt de bal met de wreef. de la Guardia is nu in balbezit. bin Selamat rent richting de bal. bin Selamat haalt uit met een fantastische trap. Samojeden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - B-K-S Bochnia 2:1

33e minuut.
Miguel rent richting de bal. Miguel passt de bal zonder na te denken. Chudzikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kleszczewski is nu in balbezit. Kleszczewski draait met de bal, schiet en ... Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
de la Guardia is nu in balbezit. Kwasigroch is nu in balbezit. bin Selamat onderschept slim de pass. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sánchez Soler geeft een hoge lob. Rosada heeft problemen om de bal te vangen. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - B-K-S Bochnia 3:1

41e minuut.
Balent probeert naar een medespeler te passen. de la Guardia is nu in balbezit. Balent bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap. Samojeden bokst de bal weg.

43e minuut.
Adamov probeert naar een medespeler te passen. Kwasigroch rent richting de bal. de la Guardia onderschept slim de pass. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap. Samojeden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - B-K-S Bochnia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 39%, B-K-S Bochnia 61%.
THC Węgrów - B-K-S Bochnia 4:1

47e minuut.
Chałas is nu in balbezit. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Adamov geeft een lange en hoge pass. Sánchez Soler is nu in balbezit. Sánchez Soler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Grabas rent richting de bal. Balent verovert de bal door een tackle van achteren. Balent probeert naar een medespeler te passen. bin Selamat heeft problemen om de bal te vangen. bin Selamat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Majerczyk met een sublieme pass. Chałas rent richting de bal. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Car met de inworp. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann geeft de bal voor. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Adamov passt de bal met de wreef. de la Guardia is nu in balbezit. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia verovert de bal door een tackle van achteren. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Marynarz geeft een lange en hoge pass. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 31%, B-K-S Bochnia 69%.
THC Węgrów - B-K-S Bochnia 4:1