Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wojtekiki adriamagd
najmojsza_jun Tactiek rt
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 6
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 55.8
formidable Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Lin passt de bal in één keer door. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cărămidaru krijgt een gele kaart. Mijnders raakt geblesseerd tijdens het duel. Google da Silva komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lacraia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larrañaga. Lacraia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lacraia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Depp kan de bal niet met de borst controleren. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - adriamagd 1:0

8e minuut.
Linker geeft een lange en hoge pass. Feraru rent richting de bal. Feraru passt de bal met de wreef. Mijnders heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kaczewski trapt de bal weg. Klonecki is nu in balbezit. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Salvador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klungelig pakt Cărămidaru de bal. Mijnders rent richting de bal. Cărămidaru begaat een overtreding. Cărămidaru krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

16e minuut.
Lacraia geeft een hoge lob. Salvador speelt de bal door. Lacraia geeft een hoge lob. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Salvador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mijnders probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lacraia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacraia krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci rent richting de bal. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders schiet op doel. Kaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wojtekiki - adriamagd 1:1

22e minuut.
Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barač onderschept slim de pass. Barač geeft een hoge lob. Sawala rent richting de bal. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Salvador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kudrawiec speelt de bal door. Lacraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Google da Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Google da Silva krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Lin passt de bal in één keer door. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzini probeert naar een medespeler te passen. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci draait met de bal, schiet en ... Kaczewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - adriamagd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 48%, adriamagd 52%.
FC Wojtekiki - adriamagd 1:2

49e minuut.
Sawala is nu in balbezit. Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek geeft de bal voor. Lacraia is nu in balbezit. Lacraia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lin onderschept slim de pass. Lin speelt de bal door. Mijnders rent richting de bal. Mijnders schiet op doel. Kaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - adriamagd 1:3

57e minuut.
Marek speelt de bal door. Klonecki is nu in balbezit. Feraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feraru krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Marazzini onderschept slim de pass. Marazzini geeft een hoge lob. Lacraia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sawala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Marek probeert de bal aan de voet te houden. Lacraia probeert naar een medespeler te passen. Sawala rent richting de bal. Sawala draait met de bal, schiet en ... Salvador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - adriamagd 2:3

84e minuut.
Feraru speelt de bal door. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin passt de bal met de wreef. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - adriamagd 2:4

88e minuut.
Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szerszunowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szerszunowicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wojtekiki - adriamagd 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wojtekiki 56%, adriamagd 44%.
FC Wojtekiki - adriamagd 3:4