Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Binarowskie Legendy MALTAŃSCY WOJOWINICY
moja Tactiek nówka
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Niţu speelt de bal door. Klungelig pakt Răscanu de bal. Zawidowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zawidowski krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bajek heeft problemen om de bal te vangen. Joormann rent richting de bal. Joormann geeft een lange en hoge pass. Niţu rent richting de bal. Niţu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal in één keer door. Stvorić onderschept slim de pass. Filipski is nu in balbezit. Filipski draait met de bal, schiet en ... Rogoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Meisingset passt de bal met de wreef. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ziep krijgt een gele kaart. Niţu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Välitalo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pałubicki bokst de bal weg.

39e minuut.
Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśla onderschept slim de pass. Joormann rent richting de bal. Joormann geeft een hoge lob. Răscanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 44%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Binarowskie Legendy - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:0

57e minuut.
Pieropan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac speelt de bal door. Joormann rent richting de bal. Joormann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange passt de bal zonder na te denken. Daar is Brysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak geeft de bal voor. Filipski springt en kopt de bal. Rogoveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ruhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 35%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 65%.
Binarowskie Legendy - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1