Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Fc.Adidas Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16564
Fc.Adidas TJ Sokol Ondřejov `B`
FCB-6 Tactiek number 1
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 39.1
formidable Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Szturc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Banucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 1:0

11e minuut.
MacFergus onderschept slim de pass. Konopiński heeft problemen om de bal te vangen. Konopiński met een sublieme pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Banucha met een harde bal richting middenveld. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei schiet op doel. Niemczycki bokst de bal weg.

21e minuut.
Piwownik is nu in balbezit. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik geeft een hoge lob. Kmiecik kopt de bal weg. Banucha bokst de bal weg. Chongwen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Miklewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc geeft de bal voor. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Velázquez kopt de bal weg. Sas heeft problemen om de bal te vangen. Sas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chongwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 2:0

41e minuut.
Bernáth passt de bal met de wreef. Szturc is nu in balbezit. Szturc geeft een hoge lob. Velázquez rent richting de bal. Chongwen onderschept slim de pass. Banucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chongwen rent richting de bal. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 27%, TJ Sokol Ondřejov `B` 73%.
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 3:0

46e minuut.
Chabiera komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc met een sublieme pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Banucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 4:0

47e minuut.
Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen verovert de bal door een tackle van achteren. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sas kopt de bal weg. Chongwen is nu in balbezit. Feliksiak met een sublieme pass. Chongwen heeft problemen om de bal te vangen. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Banucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Miklewicz passt de bal met de wreef. Pien bereikt de bal nog maar net als eerste. Pien geeft een hoge lob. Chongwen controleert de bal met de borst. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Szturc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Banucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 5:0

62e minuut.
Szturc speelt de bal door. Chongwen rent richting de bal. Bernáth is nu in balbezit. Chongwen verovert de bal door een tackle van achteren. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 6:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akçakale komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Chongwen kopt de bal weg. Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Feliksiak zijn tegenspeler op de grond. Feliksiak krijgt een gele kaart. Feliksiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muzyka komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik geeft een lange en hoge pass. MacFergus rent richting de bal. Madrid verovert de bal door een tackle van achteren. Madrid schiet op doel. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bernáth kopt de bal weg. Kolb heeft problemen om de bal te vangen. Boury is nu in balbezit. Kmiecik verovert de bal door een tackle van achteren. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak geeft een lange en hoge pass. Velázquez probeert de bal met de borst te controleren. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen geeft de bal voor. Banucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kolb geeft de bal voor. Inworp. Konopiński met een snelle inworp. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 20%, TJ Sokol Ondřejov `B` 80%.
Fc.Adidas - TJ Sokol Ondřejov `B` 6:0