Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie KRAK Rzeszów
test Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 42.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Murusalu geeft een lange en hoge pass. Bustos kopt de bal weg. Cool probeert de bal aan de voet te houden. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Murusalu speelt de bal door. Goiano heeft problemen om de bal te vangen. Goiano probeert naar een medespeler te passen. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel. Džananović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Murusalu met een sublieme pass. Kämpfen is nu in balbezit. Kämpfen passt de bal zonder na te denken. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ... Džananović bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Bandach is nu in balbezit. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen rent richting de bal. Kämpfen draait met de bal, schiet en ... Džananović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 1:0

38e minuut.
Środoń probeert naar een medespeler te passen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal in één keer door. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Goiano speelt de bal door. Chubukova is nu in balbezit. Kwieciński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chubukova raakt geblesseerd tijdens het duel. Kämpfen komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 2:0

44e minuut.
Przybylski verovert de bal door een tackle van achteren. Przybylski geeft een hoge lob. Chubukova kopt de bal weg. Goiano rent richting de bal. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Džananović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chubukova krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 47%, KRAK Rzeszów 53%.
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 3:0

47e minuut.
Marveggio speelt de bal door. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Goiano is nu in balbezit. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Džananović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Inworp. Sassi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bustos rent richting de bal. Beaumont heeft problemen om de bal te vangen. Bustos rent richting de bal. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Mordko de bal onder controle te krijgen. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski geeft een lange en hoge pass. Goiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Džananović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maleszewski probeert naar een medespeler te passen. Goiano is nu in balbezit. Goiano passt de bal zonder na te denken. Kämpfen heeft problemen om de bal te vangen. Kämpfen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Padrón met een snelle inworp. Kämpfen is nu in balbezit. Kämpfen passt de bal zonder na te denken. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kämpfen passt de bal zonder na te denken. Maleszewski speelt de bal door. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel. Džananović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 4:0

71e minuut.
Kwieciński geeft een hoge lob. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagga. Dagga krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kwieciński geeft een hoge lob. Inworp. Padrón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Środoń met de inworp. Daar is Maleszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleszewski geeft de bal voor. Chubukova maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 5:0

83e minuut.
Środoń is nu in balbezit. Środoń passt de bal zonder na te denken. Goiano met een sublieme pass. Chubukova rent richting de bal. Chubukova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Mordko de bal onder controle te krijgen. Murusalu kopt de bal weg. Klungelig pakt Goiano de bal. Goiano schiet op doel. Džananović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 27%, KRAK Rzeszów 73%.
Naprzód Pakawie - KRAK Rzeszów 6:0