Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: GOLDONI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11147
SPAWSTAL po godzinach KS Żerań
futro 3322-2 Tactiek nowa taktyka
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 50.5
outstanding Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Cvek onderschept slim de pass. Cvek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Syposz de bal. Syposz geeft een hoge lob. Lăpuşte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 1:0

23e minuut.
Einstein speelt de bal door. Maksimov is nu in balbezit. Maksimov passt de bal met de wreef. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk schiet op doel. Crespí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Maksimov met een snelle inworp. Einstein met een sublieme pass. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 2:0

45e minuut.
Cvek verovert de bal door een tackle van achteren. Cvek met een sublieme pass. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 38%, KS Żerań 62%.
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 2:0

54e minuut.
Daar is Einstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einstein passt de bal met de wreef. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz geeft een hoge lob. Lăpuşte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 3:0

58e minuut.
Inworp. Iţic komt het veld opgelopen. Mistrz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jurecki komt het veld opgelopen. Corbu speelt de bal door. Järvisalo heeft problemen om de bal te vangen. Maksimov begaat een overtreding. Maksimov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Maksimov is nu in balbezit. Akmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo haalt uit met een fantastische trap. Ślifirczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jurecki rent richting de bal. Jurecki geeft een lange en hoge pass. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Crespí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 4:0

78e minuut.
Cvek passt de bal met de wreef. Iţic rent richting de bal. Iţic passt de bal met de wreef. Lăpuşte heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Crespí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 5:0

81e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Akmaz rent richting de bal. Akmaz passt de bal in één keer door. Järvisalo rent richting de bal. Järvisalo draait met de bal, schiet en ... Ślifirczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal in één keer door. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Crespí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 6:0

88e minuut.
Mistrz kopt de bal weg. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mascini zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mascini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lăpuşte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lăpuşte met een snel genomen vrije trap. Mistrz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 47%, KS Żerań 53%.
SPAWSTAL po godzinach - KS Żerań 6:0