Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRAK Rzeszów RKS Raków Częstochowa
Attack Tactiek grom
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 60.8
goed Schieten solide
goed Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rudecki passt de bal zonder na te denken. Marchena López heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Mordko zijn tegenspeler op de grond. Marchena López is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miąszkiewicz wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Marchena López met een sublieme pass. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă passt de bal in één keer door. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel. Džananović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kwieciński kopt de bal weg. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López met een sublieme pass. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dagga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López draait met de bal, schiet en ... Džananović bokst de bal weg.

13e minuut.
Jarosiewicz geeft een lange en hoge pass. Válek kopt de bal weg. Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudecki geeft de bal voor. Miąszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 0:1

15e minuut.
Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Murusalu verovert de bal door een tackle van achteren. Murusalu speelt de bal door. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:1

16e minuut.
Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López passt de bal met de wreef. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kwieciński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:2

19e minuut.
Marchena López onderschept slim de pass. Marchena López passt de bal met de wreef. Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudecki geeft een lange en hoge pass. Miąszkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:3

21e minuut.
Rudecki passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Jarosiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jarosiewicz krijgt een gele kaart. Miąszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miąszkiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:4

21e minuut.
Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miąszkiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Miąszkiewicz kan niet meer verder spelen. Gawlicki komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Válek speelt de bal door. Klungelig pakt Rudecki de bal. Rudecki passt de bal met de wreef. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kwieciński de bal onder controle te krijgen. Džananović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rudecki kopt de bal weg. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Dagga is nu in balbezit. Marchena López onderschept slim de pass. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lopota probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă passt de bal in één keer door. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Džananović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRAK Rzeszów 82%, RKS Raków Częstochowa 18%.
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:4

48e minuut.
Hruşcă passt de bal zonder na te denken. Kwieciński is nu in balbezit. Marchena López onderschept slim de pass. Marchena López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki schiet op doel. Džananović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gawlicki de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Džananović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:5

81e minuut.
Antipa met een sublieme pass. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:6

86e minuut.
Klungelig pakt Gawlicki de bal. Murusalu is nu in balbezit. Murusalu passt de bal zonder na te denken. Moran rent richting de bal. Moran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Antipa passt de bal in één keer door. Rudecki rent richting de bal. Rudecki passt de bal met de wreef. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki schiet op doel. Džananović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRAK Rzeszów 67%, RKS Raków Częstochowa 33%.
KRAK Rzeszów - RKS Raków Częstochowa 1:6