Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Wrocław Nadzieja Matką
fif3 Tactiek a433 mod 1
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Udvaros met een sublieme pass. Klungelig pakt Ludewig de bal. Serrano rent richting de bal. Ludewig verovert de bal door een tackle van achteren. Ludewig schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez geeft een hoge lob. Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft een hoge lob. Cienciała springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 53%, Nadzieja Matką 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Wrocław - Nadzieja Matką 0:0

46e minuut.
Adámek komt het veld opgelopen. Zagajewski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Zagajewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bones is nu in balbezit. Bones geeft de bal voor. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski passt de bal met de wreef. Ludewig rent richting de bal. Ludewig schiet op doel. Díez Guisasola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Nadzieja Matką 0:1

61e minuut.
Anduray rent richting de bal. Anduray geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Łuczywek de bal onder controle te krijgen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Zagdański rent richting de bal. Zagdański passt de bal met de wreef. Cienciała rent richting de bal. Cienciała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Allella verovert de bal door een tackle van achteren. Allella passt de bal in één keer door. Cugowski probeert naar een medespeler te passen. Ludewig rent richting de bal. Ludewig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Suárez geeft de bal voor. Inworp. Aparicio met de inworp. Zagdański geeft de bal voor. Cienciała maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ludewig bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ludewig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adámek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prys kopt de bal weg. Ludewig is nu in balbezit. Ludewig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cugowski passt de bal met de wreef. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski passt de bal zonder na te denken. Ludewig rent richting de bal. Ludewig schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Aparicio de bal. Aparicio passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Ciurea geeft een hoge lob. Cienciała maakt een snoekduik en kopt de bal. Ollés bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Sørlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmire probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cugowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cugowski geeft de bal voor. Ludewig krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Zagdański verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdański met een sublieme pass. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Wrocław - Nadzieja Matką 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 55%, Nadzieja Matką 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Wrocław - Nadzieja Matką 1:1