Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna Zagłębie Pieszyce
MACIEK Tactiek zaglębie
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten outstanding
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Orucoğlu speelt de bal door. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu is nu in balbezit. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bricout met een snelle inworp. Barkóczi rent richting de bal. Barkóczi schiet op doel. Camargo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi met een sublieme pass. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szerencsi is nu in balbezit. Hoikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 0:1

15e minuut.
Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny passt de bal zonder na te denken. Barkóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkóczi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Białożyt de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu passt de bal zonder na te denken. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kusienicki neemt de hoekschop. Gręda speelt de bal door. Orucoğlu kopt de bal weg. Szerencsi heeft problemen om de bal te vangen. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Daar is Bricout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bricout probeert naar een medespeler te passen. Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi haalt uit met een fantastische trap. Ruiz-Capillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 1:1

25e minuut.
Hrašč probeert naar een medespeler te passen. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Smiorcăilă de bal. Mirtsos speelt de bal door. Kusienicki rent richting de bal. Kusienicki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bricout geeft de bal voor. Daar is Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camargo geeft een hoge lob. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Zawodny probeert de bal aan de voet te houden. Stiffler rent richting de bal. Hoàng Tú rent richting de bal. Hoàng Tú geeft de bal voor. Barkóczi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bricout kopt de bal weg. Kuuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbergieser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silbergieser krijgt een gele kaart. Kuuse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zawodny neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 2:1

39e minuut.
Silbergieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Confuorto de bal. Confuorto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Mirtsos passt de bal met de wreef. Bricout is nu in balbezit. Bricout passt de bal met de wreef. Kuuse is nu in balbezit. Kuuse schiet op doel. Paal! Ruiz-Capillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łęgosz heeft problemen om de bal te vangen. Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łęgosz. Orucoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orucoğlu kan niet meer verder spelen. Guercino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 55%, Zagłębie Pieszyce 45%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 2:1

46e minuut.
Lică rent richting de bal. Hoàng Tú onderschept slim de pass. Hoàng Tú geeft de bal voor. Barkóczi rent richting de bal. Barkóczi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ďatel passt de bal zonder na te denken. Hoàng Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tú geeft een hoge lob. Barkóczi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruiz-Capillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 3:1

51e minuut.
Klungelig pakt Białożyt de bal. Barkóczi is nu in balbezit. Kuuse is nu in balbezit. Kuuse draait met de bal, schiet en ... Ruiz-Capillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 4:1

56e minuut.
Kuuse is nu in balbezit. Kuuse speelt de bal door. Łęgosz speelt de bal door. Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Smiorcăilă geeft de bal voor. Daar is Hrašč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusienicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szerencsi de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Gręda bokst de bal weg.

64e minuut.
Hoàng Tú geeft de bal voor. Daar is Białożyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuuse met een sublieme pass. Zawodny rent richting de bal. Zawodny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Białożyt heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 5:1

68e minuut.
Hrašč rent richting de bal. Hrašč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuuse rent richting de bal. Kuuse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ruiz-Capillas trapt de bal weg. Guercino kopt de bal weg. Hoikkanen heeft problemen om de bal te vangen. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kuuse passt de bal met de wreef. Bricout is nu in balbezit. Bricout passt de bal zonder na te denken. Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi schiet op doel. Ruiz-Capillas bokst de bal weg.

71e minuut.
Stiffler geeft de bal voor. Inworp. Hoàng Tú met een snelle inworp. Zawodny rent richting de bal. Zawodny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Guercino passt de bal met de wreef. Hoàng Tú is nu in balbezit. Hoàng Tú passt de bal in één keer door. Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kuuse geeft een lange en hoge pass. Silbergieser kopt de bal weg. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusienicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Szerencsi rent richting de bal. Łęgosz begaat een overtreding. Szerencsi raakt geblesseerd tijdens het duel. Camargo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 34%, Zagłębie Pieszyce 66%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Zagłębie Pieszyce 5:2