Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Stadion Kiboli
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20587
ABG Team Silent Sokker Team
soy Tactiek 4-4-7
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
59.8 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Frutiger heeft problemen om de bal te vangen. Grunde met een sublieme pass. Crews rent richting de bal. Crews schiet op doel. Parović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 0:1

10e minuut.
Crews onderschept slim de pass. Crews passt de bal met de wreef. Shipley is nu in balbezit. Shipley schiet op doel. Parović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 0:2

13e minuut.
Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hocking bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocking passt de bal met de wreef. Crews rent richting de bal. Crews draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Heick speelt de bal door. Daar is Grunde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunde passt de bal zonder na te denken. Zdrilic bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrilic haalt uit met een fantastische trap. Parović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ljuković probeert naar een medespeler te passen. Meneses rent richting de bal. Meneses geeft de bal voor. Tarrío springt en kopt de bal. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 1:2

31e minuut.
Dodos geeft de bal voor. Inworp. Hocking met een snelle inworp. Galioto geeft de bal voor. Shipley krijgt zijn hoofd ertegen. Parović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torreti is nu in balbezit. Crews onderschept slim de pass. Crews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 1:3

32e minuut.
Galioto passt de bal zonder na te denken. Crews bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crews is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shipley legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Parović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley schiet op doel. Parović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

43e minuut.
Torreti verovert de bal door een tackle van achteren. Torreti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hocking met de inworp. Galioto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 45%, Silent Sokker Team 55%.
ABG Team - Silent Sokker Team 1:3

49e minuut.
Grunde verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Grunde de bal. Grunde passt de bal in één keer door. Galioto rent richting de bal. Galioto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tarrío passt de bal zonder na te denken. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses passt de bal zonder na te denken. Dodos is nu in balbezit. Dodos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Galioto verovert de bal door een tackle van achteren. Galioto speelt de bal door. Shipley is nu in balbezit. Shipley schiet op doel. Parović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 1:4

60e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Crews rent richting de bal. Crews draait met de bal, schiet en ... Parović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 1:5

65e minuut.
Iuresean verovert de bal door een tackle van achteren. Leinberger is nu in balbezit. Iuresean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iuresean krijgt een gele kaart. Leinberger raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Heick neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schaeffer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 2:5

79e minuut.
Ljuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrío rent richting de bal. Franklin is nu in balbezit. Franklin geeft een hoge lob. Ljuković probeert de bal aan de voet te houden. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Iuresean heeft problemen om de bal te vangen. Ljuković rent richting de bal. Ljuković passt de bal met de wreef. Tarrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrío schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Torreti onderschept slim de pass. Crews is nu in balbezit. Shipley rent richting de bal. Shipley draait met de bal, schiet en ... Parović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 2:6

82e minuut.
Klungelig pakt Duran de bal. Duran geeft de bal voor. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley haalt uit met een fantastische trap. Parović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Silent Sokker Team 2:7

87e minuut.
Galioto heeft problemen om de bal te vangen. Galioto geeft een hoge lob. Zdrilic kopt de bal weg. Shipley is nu in balbezit. Shipley haalt uit met een fantastische trap. Parović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crews springt en kopt de bal. Parović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 36%, Silent Sokker Team 64%.
ABG Team - Silent Sokker Team 2:7