Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Stadion Kiboli
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25156
ABG Team Tickle Tackle
soy Tactiek def
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Dodos heeft problemen om de bal te vangen. Vanthornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli met een sublieme pass. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove schiet op doel. Parović bokst de bal weg.

6e minuut.
Bodrogi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ebert de bal. Meneses onderschept slim de pass. Meneses passt de bal met de wreef. Tarrío bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leinberger zal de hoekschop nemen. Tarrío springt en kopt de bal. Háda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Frączczak geeft een hoge lob. Duran geeft de bal voor. Meneses kopt de bal weg. Daar is Ljuković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljuković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Meneses de bal. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Ljuković speelt de bal door. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Tickle Tackle 1:0

20e minuut.
Tarrío is nu in balbezit. Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak geeft de bal voor. Daar is Vanthornhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... Parović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Leinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loffredo. Loffredo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Meneses speelt de bal door. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer passt de bal met de wreef. Daar is Tarrío, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrío schiet op doel. Háda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bodrogi onderschept slim de pass. Leinberger probeert naar een medespeler te passen. Tarrío rent richting de bal. Tarrío draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Loffredo probeert naar een medespeler te passen. Feichtinger speelt de bal door. Torreti onderschept slim de pass. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... Parović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 48%, Tickle Tackle 52%.
ABG Team - Tickle Tackle 1:0

53e minuut.
Meneses met een snelle inworp. Ljuković is nu in balbezit. Ebert rent richting de bal. Ljuković verovert de bal door een tackle van achteren. Ljuković geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Heick kopt de bal weg. Leinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leinberger probeert naar een medespeler te passen. Tarrío is nu in balbezit. Tarrío draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove probeert de bal aan de voet te houden. Heick geeft een lange en hoge pass. Schaeffer maakt een snoekduik en kopt de bal. Háda bokst de bal weg.

59e minuut.
Feichtinger is nu in balbezit. Feichtinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dodos de bal. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... Parović bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Feichtinger passt de bal met de wreef. Duran is nu in balbezit. Vanthornhout verovert de bal door een tackle van achteren. Vanthornhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABG Team - Tickle Tackle 1:1

67e minuut.
Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Loffredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loffredo passt de bal in één keer door. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove schiet op doel. Parović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loffredo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frączczak speelt de bal door. Feichtinger is nu in balbezit. Feichtinger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Meneses geeft een lange en hoge pass. Tarrío probeert de bal met de borst te controleren. Głowacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarrío raakt geblesseerd tijdens het duel. Schaeffer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Frutiger passt de bal met de wreef. Dodos geeft een lange en hoge pass. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Torreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger rent richting de bal. Frutiger begaat een overtreding. Feichtinger roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Feichtinger kan niet meer verder spelen. Nemanjić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 36%, Tickle Tackle 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABG Team - Tickle Tackle 1:1