Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: GazowanArena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15456
KS Woda Mineralna ZKS Siwy Norwida 1992
343_nowa Tactiek Ekstraklasa
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten good
excellent Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione passt de bal zonder na te denken. Lepoint is nu in balbezit. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 0:1

5e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft de bal voor. Lepoint kopt de bal weg. Lehtmets is nu in balbezit. Lehtmets draait met de bal, schiet en ... Nieri bokst de bal weg.

8e minuut.
Riggione passt de bal in één keer door. Lehtmets rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carassai. Carassai krijgt een gele kaart. Lehtmets raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dočekal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuomivuo heeft problemen om de bal te vangen. Lehtmets rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 0:2

12e minuut.
Piwoński probeert naar een medespeler te passen. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione passt de bal met de wreef. Lehtmets is nu in balbezit. Lehtmets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tuomivuo verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie geeft een lange en hoge pass. Lehtmets is nu in balbezit. Lehtmets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pałubicki passt de bal met de wreef. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint probeert de bal met de borst te controleren. Lepoint haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 0:3

17e minuut.
Iwan rent richting de bal. Martínez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Mora geeft een lange en hoge pass. Marawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marawan draait met de bal, schiet en ... Iturbide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crasnoşcec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marawan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 1:3

21e minuut.
Martínez Mora passt de bal zonder na te denken. Crasnoşcec is nu in balbezit. Crasnoşcec geeft een hoge lob. Pauletti maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałubicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iturbide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Crasnoşcec passt de bal met de wreef. Marawan rent richting de bal. Marawan passt de bal met de wreef. Pauletti rent richting de bal. Pauletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Crasnoşcec met een snelle inworp. Marawan is nu in balbezit. Marawan passt de bal met de wreef. Waz is nu in balbezit. Waz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figurski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 44%, ZKS Siwy Norwida 1992 56%.
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 1:3

47e minuut.
Czinege heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie is nu in balbezit. Czinege onderschept slim de pass. Czinege geeft een hoge lob. Pauletti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 2:3

51e minuut.
Buitenspel voor Marawan. Goede buitenspelval van de verdediging. Schipor komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Carassai rent richting de bal. Lehtmets onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lehtmets de bal. Lehtmets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lepoint controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Roa komt het veld opgelopen. Cisternas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Czinege probeert naar een medespeler te passen. Waz rent richting de bal. Pałubicki begaat een overtreding. Pałubicki krijgt een gele kaart. Waz raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobés komt het veld opgelopen. Vasallo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Iwan passt de bal in één keer door. Schipor rent richting de bal. Schipor passt de bal zonder na te denken. Roa is nu in balbezit. Roa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Martínez Mora probeert de bal met de borst te controleren. Martínez Mora met een sublieme pass. Escobés bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobés geeft een lange en hoge pass. Waz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bonadonna speelt de bal door. Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora speelt de bal door. Waz rent richting de bal. Waz draait met de bal, schiet en ... Iturbide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora passt de bal met de wreef. Escobés rent richting de bal. Escobés passt de bal in één keer door. Czinege geeft een lange en hoge pass. Iturbide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Martínez Mora met een sublieme pass. Escobés probeert naar een medespeler te passen. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Iturbide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 47%, ZKS Siwy Norwida 1992 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Woda Mineralna - ZKS Siwy Norwida 1992 3:3