Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawiak Południe Sośnica-Brzeg
H2 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Montalván met een sublieme pass. Gargano rent richting de bal. Gargano passt de bal met de wreef. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Montalván is nu in balbezit. Montalván geeft een hoge lob. Petrov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Południe Sośnica-Brzeg 0:1

15e minuut.
Štětka is nu in balbezit. Petrov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrov speelt de bal door. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi schiet op doel. Skrzynecki bokst de bal weg.

17e minuut.
Gargano geeft een lange en hoge pass. Petrov kopt de bal weg. Daar is Ginelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De Zotto kopt de bal weg. Gargano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargano passt de bal met de wreef. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. Skrzynecki bokst de bal weg.

21e minuut.
Ginelli onderschept slim de pass. Inworp. García Sanjuán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel schiet op doel. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gadocha heeft problemen om de bal te vangen. Agbonlahor probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Järlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştrulă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Montalván geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Zotto de bal onder controle te krijgen. Secondi is nu in balbezit. Secondi draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Południe Sośnica-Brzeg 0:2

32e minuut.
Petrov probeert de bal met de borst te controleren. Ginelli verovert de bal door een tackle van achteren. Järlak met een sublieme pass. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Taiocchi met een sublieme pass. Hemrich rent richting de bal. Hemrich geeft een lange en hoge pass. Gadocha maakt een snoekduik en kopt de bal. Brończyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Południe Sośnica-Brzeg 1:2

40e minuut.
García Sanjuán speelt de bal door. Secondi rent richting de bal. Secondi passt de bal zonder na te denken. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 63%, Południe Sośnica-Brzeg 37%.
FC Pawiak - Południe Sośnica-Brzeg 1:2

50e minuut.
Maschke rent richting de bal. Maschke geeft een hoge lob. Gargano is nu in balbezit. Gargano geeft de bal voor. Petrov springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maschke verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gargano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ştrulă is nu in balbezit. De Zotto begaat een overtreding. Ştrulă raakt geblesseerd tijdens het duel. Taiocchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hemrich springt en kopt de bal. Brończyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Gurnickas geeft een hoge lob. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel speelt de bal door. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gargano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargano draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Południe Sośnica-Brzeg 1:3

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santa Cruz komt het veld opgelopen. Santa Cruz met een snelle inworp. Adıgözəlov rent richting de bal. Secondi verovert de bal door een tackle van achteren. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Järlak verovert de bal door een tackle van achteren. Järlak speelt de bal door. Taiocchi rent richting de bal. Taiocchi geeft een hoge lob. Hemrich maakt een snoekduik en kopt de bal. Brończyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gargano geeft de bal voor. Adıgözəlov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santa Cruz neemt de hoekschop. Petrov krijgt zijn hoofd ertegen. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karwowski kopt de bal weg. Gargano geeft een lange en hoge pass. Petrov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 41%, Południe Sośnica-Brzeg 59%.
FC Pawiak - Południe Sośnica-Brzeg 1:3