Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawiak Team Tsubasa
H2 Tactiek taktyka2
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
49.7 gemiddelde waardering 60.8
average Schieten formidable
good Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Taiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelkov passt de bal in één keer door. Rolha rent richting de bal. Rolha haalt uit met een fantastische trap. Elstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha geeft de bal voor. Marchand is nu in balbezit. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Elstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Strelkov geeft een hoge lob. Rolha kopt de bal weg. Klungelig pakt Marchand de bal. Thomen is nu in balbezit. Thomen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Taiocchi rent richting de bal. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny geeft een lange en hoge pass. Thomen is nu in balbezit. Thomen haalt uit met een fantastische trap. Elstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rolha is nu in balbezit. Rolha passt de bal zonder na te denken. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:1

9e minuut.
Järlak is nu in balbezit. Järlak passt de bal in één keer door. Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha onderschept slim de pass. Rolha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Adurowicz geeft de bal voor. Daar is Järlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumienny geeft een hoge lob. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand schiet op doel. Elstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Adurowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hemrich kopt de bal weg. Klungelig pakt Piaseczny de bal. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gumienny speelt de bal door. Klungelig pakt Benczyński de bal. Benczyński geeft een lange en hoge pass. Rolha rent richting de bal. Rolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rydlewski geeft een hoge lob. Inworp. Strelkov met de inworp. Rolha is nu in balbezit. Rolha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Benczyński speelt de bal door. Gruia is nu in balbezit. Gruia geeft de bal voor. Klungelig pakt Strelkov de bal. Strelkov haalt uit met een fantastische trap. Elstad bokst de bal weg.

32e minuut.
Rolha onderschept slim de pass. Rolha passt de bal zonder na te denken. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand schiet op doel. Elstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:2

35e minuut.
Krzętowski speelt de bal door. Strelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelkov passt de bal in één keer door. Rolha rent richting de bal. Rolha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Taiocchi met een sublieme pass. Pazienza is nu in balbezit. Pazienza geeft de bal voor. Rolha is nu in balbezit. Rolha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Benczyński probeert naar een medespeler te passen. Gumienny rent richting de bal. Gumienny geeft een lange en hoge pass. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojtkowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 70%, Team Tsubasa 30%.
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:2

47e minuut.
Strelkov is nu in balbezit. Strelkov geeft een hoge lob. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen heeft problemen om de bal te vangen. Thomen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt bin Mahayudin de bal. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński passt de bal met de wreef. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gumienny geeft een hoge lob. Adurowicz geeft de bal voor. Piaseczny met een sublieme pass. Strelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelkov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Benczyński onderschept slim de pass. Benczyński geeft een lange en hoge pass. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:3

58e minuut.
bin Mahayudin rent richting de bal. Marchand onderschept slim de pass. Met opzet legt Adurowicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adurowicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Pazienza rent richting de bal. Pazienza geeft een hoge lob. bin Mahayudin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchand is nu in balbezit. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Wojtkowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rolha geeft de bal voor. Thomen is nu in balbezit. Thomen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszár met een snelle inworp. Strelkov geeft de bal voor. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand draait met de bal, schiet en ... Wojtkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thomen rent richting de bal. Thomen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:4

71e minuut.
Klungelig pakt Rydlewski de bal. Gumienny rent richting de bal. Gumienny geeft de bal voor. Marchand heeft problemen om de bal te vangen. Marchand draait met de bal, schiet en ... Wojtkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gruia probeert naar een medespeler te passen. Järlak heeft problemen om de bal te vangen. Strelkov geeft de bal voor. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ... Wojtkowiak bokst de bal weg. Ginelli probeert naar een medespeler te passen. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gruia rent richting de bal. Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rolha de bal. Rolha schiet op doel. Wojtkowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:5

79e minuut.
Ginelli geeft een lange en hoge pass. Järlak heeft problemen om de bal te vangen. Benczyński geeft een lange en hoge pass. Rolha rent richting de bal. Rolha haalt uit met een fantastische trap. Wojtkowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Marchand speelt de bal door. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen schiet op doel. Wojtkowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:6

82e minuut.
Strelkov is nu in balbezit. Strelkov passt de bal met de wreef. Krzętowski geeft de bal voor. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Marchand passt de bal met de wreef. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny met een sublieme pass. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hemrich onderschept slim de pass. Piaseczny geeft een hoge lob. Marchand kopt de bal weg. Rolha rent richting de bal. Rolha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 76%, Team Tsubasa 24%.
FC Pawiak - Team Tsubasa 0:6