Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Norwida stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21647
ZKS Siwy Norwida 1992 Gorzovia vol.2
Ekstraklasa Tactiek td2
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Pałubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýček onderschept slim de pass. Piwoński met een sublieme pass. Sýček is nu in balbezit. Sýček draait met de bal, schiet en ... Iturbide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tacul rent richting de bal. Tacul passt de bal met de wreef. Sýček is nu in balbezit. Sýček haalt uit met een fantastische trap. Iturbide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 0:1

22e minuut.
Paronzini onderschept slim de pass. Cisternas rent richting de bal. Cisternas speelt de bal door. Roa is nu in balbezit. Roa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 1:1

27e minuut.
Eriş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sýček de bal. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýček onderschept slim de pass. Sýček draait met de bal, schiet en ... Iturbide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Roa passt de bal met de wreef. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione passt de bal in één keer door. Roa rent richting de bal. Roa schiet op doel. Creedon bokst de bal weg.

31e minuut.
Freitas speelt de bal door. Eriş is nu in balbezit. Eriş passt de bal met de wreef. Sýček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýček draait met de bal, schiet en ... Iturbide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Riggione rent richting de bal. Riggione probeert naar een medespeler te passen. Hompes rent richting de bal. Dočekal verovert de bal door een tackle van achteren. Dočekal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Eriş passt de bal met de wreef. Tacul is nu in balbezit. Tacul probeert naar een medespeler te passen. Sýček rent richting de bal. Iwan controleert de bal met de borst. Paal! Sýček bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

40e minuut.
Montero is nu in balbezit. Iwan onderschept slim de pass. Iwan passt de bal zonder na te denken. Roa is nu in balbezit. Roa schiet op doel. Creedon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 57%, Gorzovia vol.2 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 1:1

52e minuut.
Riggione raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eftimie komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas geeft een hoge lob. Roa maakt een snoekduik en kopt de bal. Creedon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 2:1

61e minuut.
Inworp. Lehtmets komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lepoint controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ballantine komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Duneau met een sublieme pass. Eriş rent richting de bal. Eriş passt de bal met de wreef. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Duneau speelt de bal door. Eriş speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Iturbide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 2:2

69e minuut.
Daar is Lepoint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero rent richting de bal. Montero passt de bal in één keer door. Sýček rent richting de bal. Sýček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Montero is nu in balbezit. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa geeft een lange en hoge pass. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lepoint is nu in balbezit. Lepoint schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 3:2

82e minuut.
Eftimie probeert de bal met de borst te controleren. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Lehtmets bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtmets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 4:2

90e minuut.
Duneau verovert de bal door een tackle van achteren. Duneau met een sublieme pass. Tacul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacul geeft een hoge lob. Sýček krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 49%, Gorzovia vol.2 51%.
ZKS Siwy Norwida 1992 - Gorzovia vol.2 4:2