Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Bepis Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 49644
LKS Zapora Top Team Gru
Normal Tactiek top
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Dávila speelt de bal door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel. Karpów maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Skiba probeert naar een medespeler te passen. Marius rent richting de bal. Marius met een sublieme pass. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Frejie onderschept slim de pass. Frejie met een sublieme pass. MacKendrick met een sublieme pass. Klungelig pakt Wymeersch de bal. Wymeersch schiet op doel. Karpów kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Putzu geeft de bal voor. Marius kopt de bal weg. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... Rudiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Top Team Gru 0:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cummins met een snelle inworp. MacKendrick met een sublieme pass. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Fita passt de bal zonder na te denken. Skiba rent richting de bal. Skiba speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
MacKendrick is nu in balbezit. MacKendrick geeft de bal voor. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... Karpów bokst de bal weg.

44e minuut.
Skiba passt de bal met de wreef. Buresch is nu in balbezit. Buresch passt de bal zonder na te denken. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Rudiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 51%, Top Team Gru 49%.
LKS Zapora - Top Team Gru 0:1

51e minuut.
Frejie geeft een lange en hoge pass. Jusufranić rent richting de bal. Jusufranić geeft een lange en hoge pass. Wymeersch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zapora - Top Team Gru 1:1

55e minuut.
Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł verovert de bal door een tackle van achteren. Bogieł passt de bal met de wreef. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zwolski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Jusufranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufranić speelt de bal door. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Karpów met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Misiewicz de bal onder controle te krijgen. Skiba speelt de bal door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ... Rudiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Inworp. Milică komt het veld opgelopen. Castell komt het veld opgelopen. Brücklmeyer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kieszek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Marius rent richting de bal. Marius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castañeda de bal. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ... Rudiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Milică probeert naar een medespeler te passen. Skiba is nu in balbezit. Skiba passt de bal met de wreef. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Top Team Gru 1:2

84e minuut.
Buresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz begaat een overtreding. Misiewicz krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Marius is nu in balbezit. Marius passt de bal met de wreef. Daar is Buresch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buresch schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Top Team Gru 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 46%, Top Team Gru 54%.
LKS Zapora - Top Team Gru 1:3