Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: MS Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5899
MS Team Relaks C
442 Tactiek NOVA
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 55
very good Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski geeft een lange en hoge pass. Sułowski kopt de bal weg. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidlík rent richting de bal. Andrada is nu in balbezit. Sidlík rent richting de bal. Sidlík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Niinimäki passt de bal zonder na te denken. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Resende de bal onder controle te krijgen. Giannini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski passt de bal zonder na te denken. Giannini is nu in balbezit. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Panarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada passt de bal met de wreef. Sidlík is nu in balbezit. Sidlík schiet op doel. Marcinowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MS Team - Relaks C 1:0

21e minuut.
Szymborski geeft de bal voor. Gołaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Giannini is nu in balbezit. Giannini draait met de bal, schiet en ... Panarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MS Team - Relaks C 1:1

24e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu speelt de bal door. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini draait met de bal, schiet en ... Panarello bokst de bal weg.

26e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Podbipięta onderschept slim de pass. Podbipięta met een sublieme pass. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sułowski geeft de bal voor. Inworp. Szymborski met een snelle inworp. Giannini rent richting de bal. Giannini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Rivero met een sublieme pass. Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson speelt de bal door. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal met de wreef. Sidlík is nu in balbezit. Sidlík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Giannini kopt de bal weg. Daar is Resende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski schiet op doel. Panarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MS Team 56%, Relaks C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MS Team - Relaks C 1:1

71e minuut.
Michalczewski is nu in balbezit. Fielek onderschept slim de pass. Fielek passt de bal in één keer door. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski schiet op doel. Panarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

77e minuut.
Năstăsoiu speelt de bal door. Giannini speelt de bal door. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap. Panarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gołaszewski probeert naar een medespeler te passen. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk geeft de bal voor. Szymborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymborski schiet op doel. Panarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Erutku geeft een hoge lob. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Giannini rent richting de bal. Giannini haalt uit met een fantastische trap. Panarello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MS Team 47%, Relaks C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MS Team - Relaks C 1:1