Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliens Łódź Lechia Władcy Północy
zmiana Tactiek k
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
formidabel Verdedigen goed


7e minuut.
Duriez rent richting de bal. Daar is Cioropina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioropina passt de bal zonder na te denken. Duriez bereikt de bal nog maar net als eerste. Duriez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cernea niet meer kan verder spelen. Gmoch komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Jamrich passt de bal zonder na te denken. Arîcu met een sublieme pass. Kobyłecki met een sublieme pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jamrich heeft problemen om de bal te vangen. Jamrich passt de bal zonder na te denken. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Lechia Władcy Północy 1:0

32e minuut.
Inworp. Poziemski met de inworp. Kułaga rent richting de bal. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ntalianis geeft de bal voor. Wilches probeert de bal aan de voet te houden. Nikšić met een sublieme pass. Wilches rent richting de bal. Wilches draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Poziemski rent richting de bal. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułaga is nu in balbezit. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Gmoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 54%, Lechia Władcy Północy 46%.
Aliens Łódź - Lechia Władcy Północy 1:0

53e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikšić rent richting de bal. Nikšić geeft de bal voor. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Duriez passt de bal zonder na te denken. Jamrich rent richting de bal. Jamrich passt de bal zonder na te denken. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nikšić met een snelle inworp. Sobiech rent richting de bal. Ntalianis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobiech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobiech neemt de penalty, wat een uithaal! Román bokst de bal weg.

71e minuut.
Pungă passt de bal zonder na te denken. Jamrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamrich passt de bal met de wreef. Duriez is nu in balbezit. Duriez draait met de bal, schiet en ... Gmoch bokst de bal weg.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobyłecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pungă krijgt zijn hoofd ertegen. Duriez heeft problemen om de bal te vangen. Duriez draait met de bal, schiet en ... Gmoch bokst de bal weg.

85e minuut.
Wilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech is nu in balbezit. Wilches rent richting de bal. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kanar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duriez probeert naar een medespeler te passen. Jamrich rent richting de bal. Jamrich geeft de bal voor. Pungă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 57%, Lechia Władcy Północy 43%.
Aliens Łódź - Lechia Władcy Północy 1:0