Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Mediolan FDP Aliens Łódź
INTER IV Tactiek zmiana
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Crawford passt de bal zonder na te denken. İskit rent richting de bal. Arîcu verovert de bal door een tackle van achteren. Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski schiet op doel. Román bokst de bal weg.

3e minuut.
İskit kopt de bal weg. Klungelig pakt Poziemski de bal. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Aliens Łódź 1:0

6e minuut.
Mătăsaru passt de bal in één keer door. Dobiecki geeft een hoge lob. Daar is Cwalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Crawford passt de bal met de wreef. Bugalski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ntalianis ... Strafschop! Bugalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İskit kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Arîcu geeft een hoge lob. Duriez is nu in balbezit. Duriez passt de bal in één keer door. Jamrich geeft een lange en hoge pass. Cioropina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jamrich probeert naar een medespeler te passen. Duriez rent richting de bal. Pungă rent richting de bal. Duriez rent richting de bal. Cioropina is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Arîcu kopt de bal weg. Jamrich is nu in balbezit. Marx verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă schiet op doel. Garas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
İskit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arîcu. İskit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mătăsaru kopt de bal weg. Daar is Marx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamrich is nu in balbezit. Jamrich geeft een lange en hoge pass. Pungă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Mediolan FDP - Aliens Łódź 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 46%, Aliens Łódź 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Mediolan FDP - Aliens Łódź 1:1

55e minuut.
Przewoźnik passt de bal in één keer door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford geeft de bal voor. İskit springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ntalianis geeft de bal voor. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crawford. Crawford krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff speelt de bal door. Duriez rent richting de bal. Duriez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kobyłecki met een sublieme pass. Jamrich is nu in balbezit. Jamrich passt de bal in één keer door. Duriez is nu in balbezit. Duriez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jamrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamrich geeft een lange en hoge pass. Dobiecki kopt de bal weg. İskit is nu in balbezit. İskit haalt uit met een fantastische trap. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Zakrzewski komt het veld opgelopen. Lasota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 42%, Aliens Łódź 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Mediolan FDP - Aliens Łódź 1:1