Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: lamusy Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21458
lamusy Bitcoin
moja1 Tactiek 451
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 44.3
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Yahi speelt de bal door. Kiersgaard heeft problemen om de bal te vangen. Kiersgaard met een sublieme pass. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 1:0

7e minuut.
Luxemburgo met een sublieme pass. Skoczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń met een sublieme pass. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yahi verovert de bal door een tackle van achteren. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 2:0

21e minuut.
Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Giaimo kopt de bal weg. Alen speelt de bal door. Józefiak heeft problemen om de bal te vangen. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard onderschept slim de pass. Kiersgaard passt de bal met de wreef. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiersgaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yahi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Józefiak is nu in balbezit. Luxemburgo is nu in balbezit. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Skoczeń met een snelle inworp. Akers is nu in balbezit. Akers passt de bal in één keer door. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 3:0

39e minuut.
Mathers passt de bal met de wreef. Akers heeft problemen om de bal te vangen. Akers met een sublieme pass. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Arrieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sardino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 4:0

40e minuut.
Olwert rent richting de bal. Yahi onderschept slim de pass. Yahi passt de bal met de wreef. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Arrieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 39%, Bitcoin 61%.
lamusy - Bitcoin 4:0

46e minuut.
Walendziuk komt het veld opgelopen. Törmälehto komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Akers met een sublieme pass. Yahi is nu in balbezit. Yahi passt de bal met de wreef. Törmälehto rent richting de bal. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 5:0

49e minuut.
Tomasutto geeft een lange en hoge pass. Yahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahi passt de bal in één keer door. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 6:0

54e minuut.
Ristea rent richting de bal. Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak probeert naar een medespeler te passen. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap. Arrieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Korisson probeert naar een medespeler te passen. Tomasutto met een sublieme pass. Törmälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 7:0

60e minuut.
Łysiak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mathers passt de bal met de wreef. Grzywaczewski geeft de bal voor. Tomasutto rent richting de bal. Kasapoğlu onderschept slim de pass. Kasapoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Alen rent richting de bal. Alen passt de bal met de wreef. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak schiet op doel. Arrieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 8:0

66e minuut.
Luxemburgo is nu in balbezit. Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmälehto verovert de bal door een tackle van achteren. Törmälehto probeert naar een medespeler te passen. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anyż komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Kalac komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Anyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyż geeft een lange en hoge pass. Łysiak rent richting de bal. Łysiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Olwert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alen met een sublieme pass. Łysiak rent richting de bal. Łysiak draait met de bal, schiet en ... Arrieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 9:0

82e minuut.
Alen geeft een hoge lob. Ristea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak haalt uit met een fantastische trap. Arrieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Bitcoin 10:0

88e minuut.
Skoczeń speelt de bal door. Tomasutto rent richting de bal. Tomasutto geeft een hoge lob. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 36%, Bitcoin 64%.
lamusy - Bitcoin 10:0