Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: DOM ZAPRASZAM
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28050
PULP FICTION Leśnik Kliniska
obrona Tactiek atak
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 48.4
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Scateni verovert de bal door een tackle van achteren. Scateni met een sublieme pass. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Leśnik Kliniska 1:0

11e minuut.
Zidane passt de bal in één keer door. Yandımoğlu speelt de bal door. Sobiech rent richting de bal. Sobiech draait met de bal, schiet en ... Amarilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PULP FICTION - Leśnik Kliniska 1:1

16e minuut.
Asís bereikt de bal nog maar net als eerste. Asís geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škréta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Matysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysiak speelt de bal door. Klungelig pakt Czyrak de bal. Czyrak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Leśnik Kliniska 2:1

26e minuut.
Puşcaşu passt de bal in één keer door. Matysiak rent richting de bal. Cação is nu in balbezit. Matysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Matysiak schiet op doel. Gorzeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hernandes onderschept slim de pass. Hernandes passt de bal zonder na te denken. Puşcaşu speelt de bal door. Daar is Matysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Matysiak rent richting de bal. Puşcaşu rent richting de bal. Puşcaşu passt de bal in één keer door. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Orczyk de bal. Puşcaşu met een sublieme pass. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak draait met de bal, schiet en ... Cação probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Puşcaşu onderschept slim de pass. Puşcaşu met een sublieme pass. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz geeft de bal voor. Matysiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Puşcaşu is nu in balbezit. Czyrak rent richting de bal. Czyrak met een sublieme pass. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak draait met de bal, schiet en ... Gorzeński bokst de bal weg.

45e minuut.
Łukasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasik geeft een lange en hoge pass. Matysiak geeft de bal voor. Czyrak rent richting de bal. Czyrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Leśnik Kliniska 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 34%, Leśnik Kliniska 66%.
PULP FICTION - Leśnik Kliniska 3:1

56e minuut.
Sobiech is nu in balbezit. Sobiech geeft een hoge lob. Amarilla probeert naar een medespeler te passen. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Czyrak passt de bal zonder na te denken. Hernandes met een sublieme pass. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak haalt uit met een fantastische trap. Gorzeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Puşcaşu met een sublieme pass. Hernandes geeft een lange en hoge pass. Scateni kopt de bal weg. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cação geeft een hoge lob. Frunză met een sublieme pass. Matysiak rent richting de bal. Matysiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paydaş komt het veld opgelopen. Lanza komt het veld opgelopen. Høiseth komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hernandes probeert naar een medespeler te passen. Cação is nu in balbezit. Czyrak begaat een overtreding. Czyrak krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Lanza speelt de bal door. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz passt de bal in één keer door. Czyrak rent richting de bal. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 35%, Leśnik Kliniska 65%.
PULP FICTION - Leśnik Kliniska 3:1