Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: silesia Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 15149
Silesia Miechowice TGV
fala Tactiek 532
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
58.4 gemiddelde waardering 57.9
excellent Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


23e minuut.
Kuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Zvunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lupi zijn tegenspeler op de grond. Lupi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Wlazłowski de bal. Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Zvunka rent richting de bal. Zvunka geeft een lange en hoge pass. Miś maakt een snoekduik en kopt de bal. Waterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Agăfiţei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Syska komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Rysz kopt de bal weg. Kuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzio passt de bal met de wreef. Bahr is nu in balbezit. Bahr haalt uit met een fantastische trap. Waterson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Miechowice 45%, TGV 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silesia Miechowice - TGV 0:0

46e minuut.
Gabb komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bahr onderschept slim de pass. Zvunka met een sublieme pass. Ferronato met een sublieme pass. Miś is nu in balbezit. Miś schiet op doel. Waterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Waterson geeft een hoge lob. Inworp. Ferronato met een snelle inworp. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rysz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasiliu met een snelle inworp. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Lupi geeft een lange en hoge pass. Kamić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kruszka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kosecki komt het veld opgelopen. Syska met de inworp. Lupi is nu in balbezit. Lupi geeft een hoge lob. Baklavacı springt en kopt de bal. Kamić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Syska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi passt de bal in één keer door. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı schiet op doel. De bal raakt de paal. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı passt de bal met de wreef. Lupi is nu in balbezit. Lupi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bahr kopt de bal weg. Ingram speelt de bal door. Klungelig pakt Dicá de bal. Bahr rent richting de bal. Bahr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Miechowice 55%, TGV 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silesia Miechowice - TGV 0:0