Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Wambas Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29000
Wambas RKS Raf Radom
442 Tactiek super taktyka
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
44.8 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Lai Hang passt de bal in één keer door. Sorrento bereikt de bal nog maar net als eerste. Takacs onderschept slim de pass. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang schiet op doel. Lawaree bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - RKS Raf Radom 0:1

14e minuut.
Lai Hang kopt de bal weg. Palomón is nu in balbezit. Oehrli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oehrli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Takacs speelt de bal door. Pujol is nu in balbezit. Pujol passt de bal met de wreef. Daar is Castaneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaneda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Oehrli is nu in balbezit. Lai Hang onderschept slim de pass. Lai Hang passt de bal in één keer door. Palomón is nu in balbezit. Palomón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jonowski is nu in balbezit. Jonowski geeft een lange en hoge pass. Castaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaneda schiet op doel. Menegardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pannier geeft een lange en hoge pass. Lai Hang kopt de bal weg. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oehrli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorrento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannier geeft een lange en hoge pass. Lawaree kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radzikołek rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko speelt de bal door. Karakaya verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Palomón de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Lawaree bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 49%, RKS Raf Radom 51%.
Wambas - RKS Raf Radom 0:1

49e minuut.
Sorrento onderschept slim de pass. Takacs onderschept slim de pass. Takacs passt de bal met de wreef. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ... Menegardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Sorrento verovert de bal door een tackle van achteren. Takacs maakt een afschuwelijke overtreding. Takacs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Pruśniewski geeft een hoge lob. Knobel geeft een lange en hoge pass. Niemeyer rent richting de bal. Marreco onderschept slim de pass. Marreco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihart komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Oehrli met een snelle inworp. Jonowski is nu in balbezit. Sorrento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorrento krijgt een gele kaart. Jonowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Castaneda met een snel genomen vrije trap. Marreco kopt de bal weg. Daar is Mihart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart draait met de bal, schiet en ... Paal! Menegardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castaneda met een snelle inworp. Niemeyer is nu in balbezit. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart geeft een lange en hoge pass. Menegardo bokst de bal weg.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Pujol de bal onder controle te krijgen. Sorrento rent richting de bal. Pujol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pujol krijgt een gele kaart. Sorrento is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sorrento zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karakaya rent richting de bal. Palomón onderschept slim de pass. Palomón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - RKS Raf Radom 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 44%, RKS Raf Radom 56%.
Wambas - RKS Raf Radom 0:2